Trumps datter i tøjfadæse: Ivanka havde glemt sin BH

Se Ivankas tøjfadæse nedenfor - Foto: Shutterstock

Der var tilsyneladende koldt til Forenede Nationers generalforsamling. Samtidig havde Ivanka Trump valgt at undlade en vigtig beklædningsdel på sin rejse til New York.

Det var en travl Ivanka Trump, der besøgte FNs Generalforsamling. Tilsyneladende havde hun haft så travlt med at forlade Rom efter hendes kammerats bryllup, at hun havde glemt at pakke en BH. Det så i hvert fald ikke ud som om, hun havde en BH på, da hun bevægede sig rundt i en tynd blå bluse til FNs Generalforsamling den 23. september. Her så hun sin far tale, mens hun havde forlygterne tændt. 

Det har uden tvivl skabt en del opsigt blandt de stive blå habitter og Ivanka har uden tvivl trukket mere opmærksomhed fra lytterne end sin far gjorde med talen til FN. Om de stive blå habitter var det eneste stive i rummet, fortæller historien ikke.

Se hendes optrin nedenfor.

Artiklen fortsætter efter billederne

 

Se nøgenbilleder af andre kendisser lige her

Tidligere på dagen blev Donald Trump dog en af hovedbestandelene i en meme, der spredte sig med lynets hast på Internettet. Trump passerede forbi Greta Thunberg, mens hun sendte lyn ud af øjnene. Den hændelse skabte hurtigt virak overalt på sociale medier. Den 16-årige svenske miljøaktivist havde i forvejen trukket mange overskrifter med sin tale til klimatopmødet, og 'mødet' med Trump satte trumf på de sociale mediers interesse.

Måske havde Ivanka Trump forudset netop det og tog derfor det helt tunge skyts i brug. Nyhedsstrømmen stopper naturligvis ved enhver nipslip eller nøgenfoto af en kendis. Måske var Ivankas bryster ikke andet end et Trump-spin for at lukke munden på fake news og Thunberg. Vi synes i hvert fald, at det var et smukt træk af Ivanka og kvitterer med en omtale.

Læs også

Demi Moore uden en trevl på kroppen