Türker løfter sløret: Her er min månedsløn i Bronuts

Realitystjernen og stifter af donutkæden Bronuts, Türker Alici, løfter sløret for sin månedsløn.

Løn er for mange mennesker et privat område, men Türker Alici deler gerne ud af sit privatliv.

Türker Alici har været med i både Paradise Hotel og Robinson Ekspeditionen, men i sin seneste Youtube-video handler det ikke om reality-tv. Det handler derimod om Türker Alicis månedsløn. Han er grundlægger af donutkæden Bronuts, og i videoen på Youtube afslører han, hvad han tjener om måneden på sit arbejde.

Læs også

Nu afliver William og Kate rygter én gang for alle

“Lige nu får jeg 35.000 kroner om måneden i løn. Ja, det er en god slat penge. Man kan mange ting for 35.000 kroner,” fortæller han og uddyber, at det ikke altid har været sådan.

“Vi tænker på det bedste for firmaet. Vi kunne godt trække en større løn ud, hvis vi ville lige nu. Men vi vil hellere bygge butikker, reinvestere i Bronuts. Det første halve år fik jeg en løn, der hed 13.500 kroner,” forklarer han. 

Han skulle blot have penge nok til at dække sine udgifter, og derfor blev pengene brugt til at investere i donutkæden, uddyber han i videoen. I det hele taget bliver pengene brugt med omhu, fortæller Türker Alici som sammen med kæresten Sarah Tiedt har købt hus. Du kan se videoen, hvor Türker Alici fortæller om sin månedløn øverst i denne artikel. 

Åbnede første butik i 2019

I august 2019 åbnede Türker Alici og Ninos Oraha den første Bronuts-butik i Åbyhøj i Aarhus. Siden da er virksomheden vokset, og i dag er der otte butikker over hele landet. Allerede inden de slog dørerne op til butikken i Åbyhøj, fulgte over 13.000 mennesker med på kædens Instagramprofil, skriver Smag Aarhus, og i dag er der 104.000 følgere på det sociale medie.

“Vi tror på, der er et kæmpe marked for donuts, for trænger man til noget sødt, eller har man en ‘cheat day,’ kan man længes efter noget andet end slik og chokolade. Türker og jeg har en kæmpe passion for donuts, og vi vil gerne give folk en god oplevelse og noget lækkert til maven,” lød det fra Ninos Oraha tilbage i 2019.

Læs også

TV-stjerne chokerer i outfit til 14 millioner kroner til Golden Globes

 

 

 

Dagens Gossip