TV-stjerne chokerer i outfit til 14 millioner kroner til Golden Globes

Foto: Instagram

Golden Globes-vinderen var iført et ekstravagant og forbløffende outfit, der samlet har kostet mere end 14 millioner kroner.

Anya Taylor-Joy formåede bestemt at gøre sig selv bemærket ved dette års Golden Globes.

Læs også

Bente fik at vide, at hun var en sur kælling: Nu handler hun ikke i Bilka længere

Skuespillerinden, hvis popularitet har været kraftigt stigende som følge af hendes flotte præstationer i The Queen's Gambit, havde iført sig et både iøjnefaldende og dyrt outfit til eventet, der bestod af en klassisk smaragdgrøn Dior Haute Couture-kjole samt Tiffany & Co.-diamanter til en samlet værdi af 14 millioner kroner. 

Tager man et nærmere kig på de smykker, som den kendte skuespillerinde var iført, bar hun et vedhæng i platin med diamanter til en værdi af 1,5 millioner kroner, platin- og diamantøreringe til en værdi af 11,7 millioner kroner samt en platin- og diamantring til en værdi af knap en million kroner. 

Foto: Instagram

I og med, at Anya Taylor-Joy deltog i eventet gennem et videoopkald, er der endnu ikke mange billeder af skuespillerinden i den grønne Dior-kjole. Hun har nemlig selv været tilbageholdende med at offentliggøre dem på sine sociale medier.

Hendes stylist, Law Roach, har dog ikke været helt så tilbageholdende, men har derimod offentliggjort en overflod af billeder og videooptagelser med Anya Taylor-Joy på Instagram. 

Taylor-Joy var nomineret til to store priser ved eventet: 'Best Actress in a Motion Picture – Musical or Comedy' for filmen 'Emma' samt 'Best Actress in an Anthology Series, Limited Series or TV Movie' for den populære serie 'The Queen's Qambit'. Stjernen vandt sidstnævnte.

Foto: Instagram

Efter at hendes Golden Globe-nomineringer oprindeligt blev annonceret, udtalte hun sig til Deadline i et interview om, hvorvidt The Queen's Gambit får en sæson to eller ej. 

"Det er så surrealistisk og meget vidunderligt, at folk vil have en sæson to, for vi tænkte aldrig over det. Der var ingen samtale om det," sagde Taylor-Joy. "Når det er sagt, så aldrig sig aldrig i Hollywood." 

Stjernen kom også nærmere ind på, hvad den kritikerroste serie har gjort for hendes karriere.

Foto: Instagram

"Det har været virkelig underligt, da jeg har været beskyttet mod alt dette på grund af den tid, vi lever i," sagde hun, og fortsatte: 

"Jeg forstår det på et mentalt plan, men på fysisk plan har jeg været ret rolig. Hvad der gør mig lykkeligst er, at jeg bliver mere forelsket i det, jeg gør, for hvert år, jeg bruger på at arbejde, og jeg er mere sikker på, at jeg gør, hvad jeg bør gøre. Og det er præcis hvor jeg vil være."

Læs også

Mette Frederiksen melder ud: Det er jo en festdag

"Jeg tror, at der var en del af mig, især på grund af hvad andre mennesker sagde omkring mig, såsom 'Hvis du fortsætter med at arbejde på denne måde, kommer du til at brænde ud. Du vil blive udmattet, og du vil ikke længere elske, hvad du laver', og jeg ser det som det modsatte. Jeg bliver mere fascineret af det, jeg gør. Jeg bliver mere ivrig efter at skubbe grænser, og jeg vil teste mig selv mere." 

 

Dagens Gossip