Tv-baronessen taler ud om stor dag: Begynder på medicin

Foto: Henrik R. Petersen/Petersen, Henrik R./Ritzau Scanpix.

Det er en særlig dag for Caroline Fleming.

For nylig fik tv-baronessen Caroline Fleming diagnosticeret ADHD. I dag er hun begyndt i behandling. Det afslører hun i et opslag på Instagram. 

Læs også

Luksusfældens ekspert i chok: “Hvorfor fanden har du ikke gjort noget ved det?”

“I dag er en virkelig virkelig stor dag for mig. Jeg er startet på ADHD-medicin. Og lige nu har jeg det ret mærkeligt,” starter hun opslaget og fortsætter:

“Og lige nu har jeg det ret mærkeligt. Jeg havde aldrig troet, at den diagnose, som jeg selv for få år siden bare troet, var en etiket man gav “uartige” børn, en dag skulle blive min egen realitet,” skriver hun. 

I det lange opslag uddyber hun, at det måske ikke er så ulogisk alligevel. 

“Hvorfor har jeg aldrig sovet? Hvorfor har det været så svært at gøre noget færdigt, selvom jeg har haft gang i fem tusind ting på en gang, mens jeg taler med 400 ord i minuttet - et mirakel faktisk, at jeg har skrevet otte bøger og lavet masser af TV, designet diverse kollektioner til hjemmet og mest vigtigt, været fuldtids alenemor til mine tre puslinger,” skriver Caroline Fleming i opslaget. 

Hun forklarer, hvordan hendes opvækst har været påvirket af diagnosen. 

“‘Hvorfor kommer du altid galt afsted’, var der flere, der spurgte mig gennem min opvækst. Jamen det er jo, fordi alle lydene og mine altid hypersensitive fysiske og psykiske følelser, som kan mærke alt, har afledt mig,” konstaterer hun.

Foto: Instagram

Ambassadør for ADHD-foreningen

I februar kom det frem, at Caroline Fleming er blevet ambassadør for ADHD-foreningen. Hun vil gerne være med til at hjælpe alle i “denne meget specielle sårbare situation,” forklarer hun i et tidligere opslag på Instagram.

“Hvem kender du, som har brug for hjælp. Tag dem og tag mig, og lad os sammen gøre en forskel og få skabt bevidsthed omkring diagnoserne, således at Danmark også bliver et land, der kan give den nødvendige hjælp til de ramte,” skriver hun.

Foto: Instagram

 

Læs også

Philip May laver moderkage med Favoritsauce fra Jensens Bøfhus

 

 

 

Dagens Gossip