Tv-kendis afslører: Så meget har jeg taget på

Foto: Instagram.

Den tidligere deltager i Netflix-serien ‘Love Is Blind’ fortæller, at han har taget på.

Mark Anthony Cuevas deltog i Netflix-serien ‘Love Is Blind”’ hvor han forsøgte at finde kærligheden. Det lykkedes ikke, men siden har han har fundet sig en kæreste. Han er også blev far.

Læs også

Pablo Escobars 'liderlige kokainflodheste' smadrer økosystem i Colombia

I et personligt opslag på Instagram fortæller realitystjernen, at det ikke er det eneste, der har ændret sig. 

“Så, her har I mig nu. 10 kilo tungere end da jeg første gang sendte live træning. 10 kilo tungere siden jeg blev forlovet.10 kilo tungere siden jeg blev far. Og ved du hvad? Shit happens,” skriver han til opslaget, hvor han deler billeder af sig selv i bar overkrop.

“Vi er flyttet tre gange i de sidste seks måneder, kæmpet os igennem nogle hårde tider under graviditeten, modtaget dødsbstrusler mod vores ufødte barn og har arbejdet hårdt sammen med at tage os af vores nyfødte søn,” forklarer han. 

Sammen med sin forlovede, Aubrey Rainey, blev parret forældre i april. 

Op på hesten igen

Hvis der er Instagram-brugere, der mener, at Mark Anthony Cuevas er fuld af gode undskyldninger, så er det fint for ham. Han er afklaret med, at det er tingenes tilstand lige lige. 

“For mig er det bare livet. Det sker, og hvad gør jeg nu? Kom op på hesten igen og tilbage til arbejdet. Dette handler ikke om de billeder, du ser, for ærligt talt er jeg stolt af det liv, jeg har skabt med  Aubrey Rainey, og jeg er virkelig tilfreds med mig selv mentalt,” slår han fast. 

Du kan se hele opslaget fra Mark Anthony Cuevas herunder:

 

Læs også

Knust kvinde: Veninde fravalgte brudepige grundet vægt