Tv-par afslører: “Vi venter en pige”

Foto: Dagens.dk

Nu ved parret fra 'Gift ved første blik', hvilket køn deres kommende barn får.

Hvis du er en af de mange danskere, der har set DR-succesen 'Gift ved første blik', så kan du helt sikkert også huske Michael og Kathrine fra sæson 5. De medvirkede som programmets yngste par nogensinde, og den dag i dag er de stadig sammen.

Læs også

DR-vært afslører lykkelig nyhed: Skal være mor

På sociale medier har de løbende inviteret danskerne ind i deres privatliv, når parret har delt opslag om deres huskøb, samliv og senest deres kommende barn.

Nu løfter de sløret for flere detaljer om det kommende barn. Det sker i et opslag på Instagram, hvor det populære par nu afslører, at det er en lille pige, der kommer til verden næste år.

Det har de netop fået oplyst, da de har været til scanning.

"Vi venter en pige. En sund, rask og livlig en af slagsen, og vi glæder os helt vildt," skriver Kathrine.

På sociale medier har de løbende inviteret danskerne ind i deres privatliv, når parret har delt opslag om deres huskøb, samliv og senest deres kommende barn. Foto: Instagram @kathrine_gvfb.

Hun fortæller, at særligt en ting fyldte, mens parret forberedte sig på scanningen.

"Op til scanningen fyldte det mest for os, om det blev en dreng eller en pige. Derudover forsøgte vi at tro på, at baby havde det godt og at lægge potentielle bekymringer på hylden."

Men til selve scanningen, viste det sig, at kønnet blev ligegyldigt.

"Da vi så var derinde, kunne vi begge mærke, at det var hele sundhedstjekket, der var der altoverskyggende vigtigste, og kønnet blev lidt en, 'nårh, så ved vi det,'" skriver Kathrine. 

Du kan se hele opslaget fra Kathrine her. 

Læs også

Janni Pedersen dukker op hos DR