Janni Pedersen dukker op hos DR

Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Janni Pedersen der normalt kan opleves på TV2, gør et lille gensyn med DR, hvor hun deltager i det populære tv-program.

I onsdagens udgave af DR-hittet ‘Kender du typen’ var livsstilseksperterne Anna Glad Wagner og Flemming Møldrup taget på besøg til en kolonihavegrund på Københavns Vestegn. 

Her viste det dig, at det var forfatterparret Janni Pedersen og Kim Faber, der boede i kolonihaven, der blev beskrevet som ‘jazzet’ af Flemming Møldrup. Parret har en lejlighed i centrum af København, men bruger næsten al deres fritid i kolonihaven.

Læs også

81-årig mand gør skræmmende opdagelse i afdød kones gemmer 56 år for sent

Det var dog ikke begge livsstilseksperterne, der kunne gætte, at det var forfatterparret, der ejede det charmerende hus på Vestegnen. 

Du kan se hele onsdagens udgave af ‘Kender du typen’ lige her.

Ny vært på programmet

I 2012 blev Mads Steffensen vært på ‘Kender du typen’, og indtil foråret 2021 stod den tidligere DR-vært i spidsen for programmet.

Men da programmet vendte tilbage i juni, var det med en ny vært. Det er Anna Lin, der tidligere har været fast vært på nyhedsprogrammet til børn, "Ultra Nyt", som nu - sammen med de to livsstilseksperter - går på opdagelse i kendte danskeres hjem.

“Det er så vildt at få lov til blive vært på et af mine egne yndlingsprogrammer, der har fulgt mig gennem hele livet. Det er nogle store sko, jeg skal udfylde, så det bliver med stor ydmyghed, at jeg skal invitere seerne med ind i kendte danskeres hjem. Og jeg glæder mig så meget til at grine med Anne og Flemming og komme til selv at lære en masse om danskernes livsstil,” lød det fra Anna Lin i en pressemeddelelse tidligere på året.

Redaktionschef for 'Kender du typen' Søren Bo Hansen glæder sig over, at Anne Lin har sagt ja.

Læs også

Lægerne fik et chok, da nyfødte Alyssa åbnede munden

 

 

Dagens Gossip