Ude af årets X Factor: Martin Jensen skifter TV 2 ud med Falck

Foto: Falck.

Det er noget af et sceneskifte, den verdenskendte DJ har lavet.

Martin Jensen har ikke flere deltagere i dette års X Factor. Men der er næsten musik i testproceduren, når den verdenskendte DJ Martin Jensen sammen med Falck skal undervise elever i selvpodning.

Læs også

Umut Sakarya i vild forvandling: Så meget har han tabt sig

Det sker i den undervisningsvideo, som eleverne skal se før de gennemfører selvpodning for COVID-19, lyder det i en pressemeddelelse fra Falck.

”Det er fantastisk at se, hvordan Martin Jensen er gået til opgaven og sammen med vores instruktør får forklaret testproceduren på bedste vis – og direkte i øjenhøjde med eleverne. Vi er så glade for resultatet,” siger Maja Broløs, teamchef for uddannelse i Falck.

Sikre en forsvarlig genåbning af skoler

Det utraditionelle samarbejde er sat i værk for at sikre opmærksomhed omkring proceduren ved en selvpodning, få flest muligt testet og dermed sikre en forsvarlig genåbning af skoler – og i sidste ende af hele samfundet.

‘’Vi står endelig overfor en genåbning i den nærmere fremtid, og med det følger selvfølgelig en række nødvendige tiltag for, at vi fortsat passer på hinanden,” siger Martin Jensen, som har valgt at prioritere produktion af filmen i en pakket kalender.

”Jeg er super glad for at have fået muligheden for at samarbejde med Falck om selvpodning som et værktøj imod COVID-19 og synes, at resultatet er blevet over al forventning. Hvis den platform jeg har opbygget, kan hjælpe bare en brøkdel af samfundet, ser jeg det som en kæmpe succes! Vi skal passe på hinanden, så vi hurtigst muligt kan vende tilbage til vores hverdag, som vi husker den. Hjælp os med at sprede det gode budskab og lad os sammen få åbnet Danmark sikkert igen!''

Filmen er produceret på vegne af Børne-og Undervisningsministeriet og bliver vist på skoler og uddannelsesinstitutioner i Regionerne Midtjylland, Nordjylland og Sjælland.

I de tre regioner har Falck uddannet såkaldte supervisorer, som skal stå for at supervisere selvpodning i klasselokalerne. Supervisorerne vil i de kommende uger vise filmen, som er et af elementerne, der skal sikre, at eleverne lærer at gennemføre en selvpodning for COVID-19 og på dén måde er med til at bidrage til en sikker og forsvarlig genåbning af samfundet.

Du kan se videoen med Martin Jensen her! 

Læs også

Torben gad ikke bruge sin lørdag på lossepladsen: Så fik han en “skør idé”

 

 

 

Dagens Gossip