Torben gad ikke bruge sin lørdag på lossepladsen: Så fik han en “skør idé”

Foto: Privat.

Der er mange måder at fordrive sin lørdag på.

“Jeg har aldrig løbet et maraton,” sådan skriver Torben Keller der er tidligere bokser og ejer af Crossfit North 579 i Aalborg, i et opslag på Instagram. 

Læs også

Hurtige danskere kan sikre sig mange penge i dag

Men det var indtil i lørdags, hvor han besluttede sig for at løbe et marathon. 

“Jeg har haft en skør idé i tankerne, siden min gode kammerat Mikkel Schjoetz gjorde mig opmærksom på, at han havde løbet et maraton baglæns,” uddyber han i opslaget.

I weekenden satte han sig for at gennemføre de 42 kilometer. Men ‘bare’ at gøre som vennen ville være lidt fesent, ifølge Torben Keller, der fik endnu en ide. Han valgte at løbe turen på Brutal Marathon-ruten i Aalborg, der på egen hjemmeside beskrives som "bakket og benhårdt".

At ruten går op og ned, kan Torben Keller også bekræfte, da Dagens.dk snakker med ham.

Faktisk var det ikke den fysiske anstrengelse, der var det værste. Det var den mentale udfordring. Men det er også det, der får ham til at kaste sig over en udfordring som i lørdags, hvor han egentlig bare skulle have været en tur ‘på losseren’. Men han valgte at skrotte planen om en tur på lossepladsen, og i stedet for løb han de mange kilometer baglæns.

Det er også derfor, han tidligere har løbet og op ned af trapper i otte timer i Vejle. Eller da han gennemførte Vasaløbet, det svenske langrendsløb på 90 kilometer, på en skimaskine i Danmark.

“Det er ikke svært, men det er hårdt mentalt,” forklarer Torben Keller, der gennemførte marathon-løbet i et par sko fra Bilka. Skoene overlevede, og det samme gjorde Torben Keller. Trods et par sammenstød med skilte og træer, så lykkes det Torben Keller at blive på benene hele turen. Efterfølgende har han haft en smule ømhed i kroppen, og det højre skinneben har brokket sig lidt, men derudover har Torben Keller det fint efter løbeturen. 

Første og eneste gang?

Om turen i lørdags skal gentages på et tidspunkt, afviser Torben Keller ikke. Men det bliver ikke for at forbedre løbetiden, som endte på 7 timer og 15 minutter. For det er ikke derfor, han kaster sig ud i de vilde projekter. 

Det er i højere grad den mentale-test, der tænder ham, når han prøver kræfter med nye udfordringer, slår han fast. 

På sin Instagram-profil har han delt sin tur på sin story - som stadig kan ses og er gemt under navnet "Brutal Maraton".

Læs også

Søren Pape Poulsen afslører familieforøgelse

 

 

 

Dagens Gossip