Umut Sakarya i vild forvandling: Så meget har han tabt sig

Foto: Peter Hauerbach/Ritzau Scanpix

Der var især én ting, der fik Umut Sakarya til at indse, at der skulle gøres noget ved vægten.

Umut Sakarya er ikke flov over at vise sig frem. Det er ikke derfor, han valgte at gøre noget ved de ekstra kilo på kroppen.

Læs også

Søren Pape Poulsen afslører familieforøgelse

Det var en hverdagssituation, der fik kendiskokken til at indse, at der skulle gøres noget. Det fortæller han til Ekstra Bladet.

“Jeg har det fint med, at man har lidt deller og bryster. Det er mere, at jeg ikke kunne binde mine snørebånd, uden at jeg satte mig ned. Det er lidt pinligt, når man er 30 år, og så tænkte jeg, at hvis jeg kunne finde ud af at drive en forretning, så måtte jeg også kunne finde ud af at drive min krop, og så gik jeg i gang,” fortæller han til avisen.

Vægten sagde 130 kilo, da Umut Sakarya valgte at gøre noget ved kiloene. Siden da har han tabt sig 25-30 kilo, og målet er at skære yderligere 10 kilo af.

Foto: Instagram.

Fra køkken til båd

Det var også, fordi han skulle deltage i tv-programmet Over Atlanten, at han tog beslutningen om at gøre noget ved de ekstra kilo.

I programmet begiver besætningen, der blandt andet består af Lars Løkke Rasmussen, Umut Sakarya og Felix Smith, sig ud på den lange tur fra Lanzarote til Caribien. 

Umut Sakarya skiftede restaurantkøkkenet ud med sejlskibets kabys, og det var en stor oplevelse.

”Det var en pissefed prøve for mig, for det krævede virkelig et stort stykke planlægningsarbejde. Der skulle jo ikke mangle noget som helst. Min mission var at lindre afsavn og smerte en smule ved at sørge for, at deltagerne fik masser af god mad, der kunne minde dem om Danmark, og det synes jeg da lykkedes,” udtaler kendiskokken i en pressemeddelelse. 

Læs også

Torben gad ikke bruge sin lørdag på lossepladsen: Så fik han en “skør idé”

 

 

 

Dagens Gossip