Umut Sakarya lander nyt job

Foto: Klaus Bo Christensen/Christensen Klaus Bo/Ritzau Scanpix

Umut Sakarya lukkede i starten af året sine to restauranter ned, men nu har han fremtiden på plads med et nyt job.

I starten af januar kunne Umut Sakarya meddele, at han havde valgt at lukke sine to restauranter, Guldkroen og Guldgrillen.

Det kom som et chok for mange, da begge spisesteder var særdeles populære blandt dem, som elsker et godt gammeldags dansk måltid, hvor fløde og smør ikke er svært at finde. 

Læs også

ALDI deler kæmpe nyhed

– Jeg har valgt at lukke Guldkroen og Guldgrillen fra dags dato. Det er en beslutning, jeg har taget for et godt stykke tid siden, men det er først nu, jeg kan sige det til jer. Noget af det, jeg er allermest stolt af, er, at jeg altid har været mig selv, og alt det, jeg har skabt, har været en direkte afspejling heraf, lød det blandt andet fra Umut, da han bekræftede lukningen på Instagram.

Når et kapitel lukkes, skrives der som bekendt et nyt. Det er også tilfældet for Umut, som nu har landet et nyt job.

Han skal nemlig arbejde for ingen ringere end Gustav Salinas, som netop har lanceret en sundhedsapp.

-Jeg har nu den store fornøjelse af at afsløre, at Salinas Sundhed appen har fået den ære af, at hyre ingen mindre end selveste Umut Sakarya, skriver Gustav i et opslag på Instagram.

Umut er hyret ind til at opfinde nye, lækre og inspirerende opskrifter – i denne omgang til Gustavs app, hvor kunderne kan bruge dem i deres kostplaner.

-I kan gode glæde jer. Der vil løbende komme opskrifter fra Umut inde i appen. Dette er nemlig kun starten på nogle af alle de nye tiltag, som Salinas Sundhed kommer til byde på, lyder det yderligere fra Gustav.

Læs også

Emil Erichsen med stor afsløring: Drager afsted igen

 

Dagens Gossip