Umut Sakarya overrasker med 3 meter lang 'diller'

Foto: Peter Hauerbach/Ritzau Scanpix

Kendis-kokken overrasker.

Tilbage i januar skabte DR-børneprogrammet ”John Dillermand” stor debat.

Læs også

John Dillermand går hele verden rundt

“Tænk hvis du havde verdens længste diller! Det har John. Den får ham tit i problemer og det kan blive rigtig pinligt, men når han står ved at han er anderledes, så kan han redde børn, babyer og biler og sågar hejse flaget - med dilleren. Faktisk kan han redde hele verden, hvis han bare får lov,” skriver DR om programmet.

Tilbage i januar skabte DR-børneprogrammet ”John Dillermand” stor debat. Foto: DR / Louise Bergholt Sørensen.

DF´s Morten Messerschmidt kaldte John Dillermand for ”dybt forkasteligt”, mens tv-vært- og personlighed Anders Breinholt roste programmet, og opfordrede alle til at se det, fordi han frygtede, at det snart blev fjernet igen.

Hvis man klikker forbi DR.TV, så kan fans af John Dillermand ånde lettet op. Det er stadig muligt at se børneprogrammet, og til dem, der er så vilde med John Dillermand, at de har lyst til at klæde sig ud som ham, kommer Umut Sakarya dem nu til undsætning.

"Nu kan du være John Dillermand"

På sin Instagram-profil er han trukket i et John Dillermand-kostume og skriver:

“Nu kan du være John Dillermand med en 3 meter lang diller!” skriver han og lover, at kostumet passer til de fleste størrelser.

“Stoffet giver sig og passer derfor til mange størrelser. Til kostumet følger der også en lækker John Dillermand-hue med, som gør din diller langt større end normalt!”

Foto: Instagram @UmutSakarya.

Der gik 30 minutter fra Umut Sakarya havde reklameret for kostumet, til det var udsolgt. Men i et nyt opslag lover kendis-kokken, at der snart er flere på lager igen.

Foto: Instagram @UmutSakarya.

 

Læs også

Umut viser kæresten frem

 

 

 

Dagens Gossip