Umut viser kæresten frem

Foto: Peter Hauerbach/Ritzau Scanpix

Der er ingen tvivl om, at Umut Sakarya er forelsket.

2020 har ikke været ren nedtur. Det har heldigvis også været et år fyldt med kærlighed. Det kan tv-personligheden og kokken Umut Sakarya skrive under på. På Instagram viser han nemlig sin store kærlighed frem.

Læs også

TV 2-stjerne stopper på sin livsforlængende medicin

“Okay, ikke alt har været skidt i år. Jeg har fået en kæreste som jeg er døds forelsket i,” skriver han og forsætter:

“Jeg blev forelsket i hende på et tidspunkt i mit liv, hvor jeg troede, at jeg aldrig vil blive forelsket igen, og der tog jeg fejl. Heldigvis. Jeg elsker dig.”

Foto: Instagram @umutsakarya\n\n

Kæresten hedder Johanne Havshøj, og det er ikke den eneste gang, at Umut Sakarya stolt viser hende frem.  

“Min dessert. Det her bliver kvalmende klamt sødt, men jeg kan ikke gøre for det,” skriver han til et andet billede, hvor Johanne Havshøj er på.

Foto: Instagram @umutsakarya\n\n

Hjemvendt fra sejltur

Udover kærlighed så har 2020 også budt på en seljtur over Atlanten for Umut Sakarya. I tredje sæson af sejlprogrammet Over Atlanten krydser han Atlanterhavet sammen med en gruppe andre kendisser. Det er også en oplevelse, som har gjort 2020 til et stort år for Umut.

“Wow, sikke en rejse! Efter 21 dage til søs er vi nu ankommet til vores slut destination, det har været en fantastisk rejse med fantastiske mennesker ombord. Ikke mindst rejsen i eget tanker har været fantastisk! At se verden og have tid og plads til at tænke over livet på har været tiltrængt. Jeg er evig taknemlig for at have fået lov til at være med på sådan en fed tur,” skriver han.

På turen fik han lov til at stå for maden ombord på båden, og der blev ikke sparet på noget.

“Når det så er sagt, så har jeg kokkereret alt fra bøfsandwich med brun sovs til frikadeller og schnitzler på turen, med andre ord blev der ikke sparet på smør og fløde.”

Udover Umut Sakarya så var Lars Løkke Rasmussen, Felix Smith, Ditte Julie Jensen, Sarah Bro og Johannes Nymark også med på turen. Hele holdet kan opleves i ’Over Atlanten’  på Dplay i foråret 2021.

Læs også

Nu vender de tilbage: Nye afsnit med Anders og Torben

 

 

 

 

Dagens Gossip