Ung influencers Instagram går amok: Lufter formerne under åben himmel

19/05/2023 17:42

Mathias Madsen

Gossip
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Josefine Simone Dahl er ikke bleg for at vise sine former frem, og det er helt tydeligt på hendes Instagram-profil.

Mest læste i dag

Josefine Simone Dahl er én af Danmarks mest populære YouTubere og influencers. 

Hun har mere end 200.000 abonnenter på sin YouTube-kanal, og på Instagram følger næsten 300.000 mennesker med, når hun ugentligt deler billeder og videoer fra sin hverdag, sine ferier og meget andet.

Hendes 'content' omhandler primært mode og 'beauty', og selvom det blandt andet kommer til udtryk i såkaldte 'try on hauls' med forskelligt tøj, så er det ikke kun tøjets 'beauty', der er fokus på. 

Den unge influencer har nemlig også udseendet med sig, og det er særligt tydeligt på hendes Instagram-profil, hvor især hendes mandlige følgere ofte bliver forkælet med letpåklædte billeder af den blonde skønhed i bade- eller undertøj. 

Her får hun ofte ros får sin velproportionerede bagdel og store bryster, og forleden delte hun for eksempel et såkaldt 'try on haul' med forskelligt lingeri, som var en anelse mere afslørende end normalt.

Senest har hun delt en række billeder fra sin ferie i Dubai, og her overlader hun heller ikke meget til fantasien, hvilket hendes mange følgere tydeligvis er godt tilfredse med. 

De to opslag, som begge består af en række letpåklædte billeder, har nemlig fået henholdsvis 28.000 og 15.000 'likes', og hundredevis har kommenteret på dem. 

En stor del af kommentarerne kommer fra fyre, som lægger an på den unge skønhed, men der er også ros fra kvindelig side. 

"Babe!!" lyder det således kort og præcis fra en kvindelig fan, ligesom en anden blot har skrevet: "Vild krop."

Du kan se de omtalte billeder ved at trykke her eller her, og du kan se meget mere til Josefine Simone Dahl ved at følge hende på Instagram, hvor hun går under navnet  @josefinesimonedahl.

Hvis du ikke kan få nok af Josefine Simone Dahl, så læs med i artiklen herunder - hun har nemlig også to søstre: