Ung mor hjemløs i USA: Nu har Nadia Shila født en lille pige

Nadia Shila har født en lille pige i USA, hvor hun gemmer sig fra de danske myndigheder.

Efter en turbulent tid som hjemløs i USA med sin mor og HIV-positive kæreste har Nadia Shila født en lille pige.

- I dag klokken 10.03 blev vi forældre til lille Hope, hun er en lille basse på 4.700 gram og er 52 centimeter lang. Vi er dybt forelskede i hende, og hun er så smuk, skriver Nadia Shila om fødslen på Instagram.

Nadia Shila blev kendt efter sin deltagelse i realityprogrammet De unge mødre, men hendes navn blev for alvor slået fast, da det kom frem, at hun var flygtet til USA efter at være blevet tiltalt for bedrageri i Danmark for en kvart million kroner. 

Hendes mor og søn rejste med, men sønnen Kyle endte med at blive tvangsfjernet af de amerikanske myndigheder og sendt hjem til sin far i Danmark, som Nadia Shila længe havde ligget i åben krig med. 

Læs også

Højgravide Nadia Shila har gode nyheder: ‘Det er super dejligt’

Nadia Shila og hendes mor Heidi fortsatte tilværelsen som hjemløse i Los Angeles, og snart blev den unge mor kærester med den hjemløse og HIV-smittede Jeremy, som også er far til den datter, Nadia Shila netop har født i USA.

Han sad i perioder i fængsel under graviditeten. 

Nadia Shila har delt flere billeder af lille Hope på sin profil på Instagram efter fødslen i går.

Nadia Shilas liv som hjemløs på den amerikanske vestkyst er den seneste tid blevet dokumenteret af DR3 i programmet 'Hjemløs på Instagram', som har affødt en del debat.

I programmet ser man, hvordan Nadia Shila, hendes mor Heidi og hendes kæreste Jeremy bor i telte og tigger på gaden i storbyerne Los Angeles og San Francisco.

Læs også

Geggo raser over kontroversielt tv-program: Forarget og mundlam

Udsendelsen, der er blevet sendt i to afsnit, har blandt andet fået Stephanie 'Geggo' Kessler til at lange ud efter den unge mor

- Hvis du vil forarges, sidde mundlam tilbage med følelsen af afmagt og voldsom irritation, toppet med en umenneskelig smerte i hjertet for ikke bare ét, men to børn (en søn i Danmark og en kommende datter i maven i US and A), så se denne her dokumentar. Den handler om en deltager i programmet ‘De unge mødre’. En såkaldt mor, jeg også før har skrevet om på min blog, skrev Geggo tirsdag i sidste uge på sin blog.

Nadia Shila var hurtig til at svare stjernen fra Familien fra Bryggen på sin blog:

- Jeg synes, det er direkte kvalmende, at du kan udtale dig om mig, mine børn og min familie, når du absolut ikke kender mig - andet end fra et billede på Instagram. Men så må vi jo ikke håbe, at din datter ender op som storkriminel som din mor. Social arv kan vel springe generationer over, ikke?

Nadia Shila har i nylige opdateringer på Instagram oplyst, at hun ikke længere lever som hjemløs, men at hun og Jeremy har fået en lejlighed i USA, hvor det er planen, at den lille familie skal bo.

Læs også

Nadia-Shila fra De Unge Mødre chokerer fans med nøgenbilleder på sin blog

Nadia Shila og Hope er begge blevet testet for HIV, og ingen af dem er smittet. 

Geggo langede ud efter Nadia Shila: Nu bliver hun svinet af den unge mor

 

Dagens Gossip