Unge piger er vilde med Rasmus fra X Factor: ‘Det har jeg det elendigt med’

Den 27-årige X Factor deltager bliver bombarderet med tilbud og beskeder fra unge piger. Foto: Scanpix

Rasmus fra X Factor har fået umådelig mange meddelelser fra unge kvinder, efter sin perfomance i fredagens udgave af X Factor.

Det tikker ind på Rasmus telefon med beskeder. 

Efter fredagens udgave af X Factor er den 27-årige tømreres telefon blevet rødglødende af tilbud og beskeder, der bare strømmer ind.

- Det vælter ind. Ej, det lyder også sådan lidt at sige: ‘Det vælter ind,’ men det er jo ikke sådan nogle frække tilbud. Det er mere ros, siger Rasmus til Realityportalen.

Siden X-Factor deltageren første gang trådte frem på tv-skærmen, har beskederne tikket ind, hvor særligt unge piger er blevet forgabt i den 27-årige tømrer. Derfor er Rasmus også meget beæret over, at blive rost til skyerne.

- Jeg bliver meget rørt. Vi snakker hundrede linjer. Der har siddet en pige og brugt måske en time på at skrive noget til mig, og det er jeg jo slet ikke værdig til. Jeg synger jo bare i fjernsynet, og så er jeg jo bare mig, siger den ydmyge X Factor deltager. 

Rasmus imponerede seerne i fredagens udgave af X-factor, hvor at den 27-årige tømrer blev sendt direkte videre til næste uge. Foto: Scanpix

I starten måtte Rasmus venligt sige nej tak til de mange tilbud, og nu svarer han ikke længere, da det bliver alt for hårdt at skulle afvise de mange søde beskeder, der tikker ind på telefonen.

 

Læs også

Mand bestiller latte hos Starbucks: Får et chok, da han ser fræk besked på kaffen

- Efter audition svarede jeg, for jeg synes, at det var det mindste, jeg kunne gøre. Jeg svarede, svarede og svarede, og jeg blev ved med at skulle afvise. Det havde jeg det elendigt med, for jeg har selv prøvet at være den, der blev afvist flere gange. Jeg svarer ikke rigtigt mere. Det er ikke, fordi jeg ikke har lyst, men der er virkelig mange, siger Rasmus.

Læs også

Nadia Shila sagsøger hospital for millioner: Læger begik alvorlig fejl ved datters fødsel

Som en lille trøst er Rasmus dog stadigvæk med i feltet, da han gik direkte videre i fredagens udgave af X Factor.

Michelle tager iPad og telefoner fra teenagebørn: Så udtænker de den snedigste hævn

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip