Ups! Hollywood-stjerne i pinlig tatoverings-fejl til Oscar-fest

Foto: Scanpix

Skuespilleren Emma Watson forsøge at bakke op om MeToo-kampagnen, men ende i stedet med at gøre uheldig opmærksom på sig selv.

Det havde i forvejen været ventet med spænding, hvorvidt nattens store Oscar-uddeling i Kodak Theatre i Hollywood ville stå i skyggen af den meget omtale MeToo-kampagne.

Det var nemlig tilfældet tidligere på året, da Golden Globes blev afholdt i januar.

Læs også

Ung kvinde raser over detalje i selfie af to betjente

Her var MeToo det altoverskyggende samtaleemne, ligesom stort set alle gæster bar sort tøj som en protest mod sexchikane og seksuelle overgreb mod kvinder – ikke bare i filmbranchen, men verden over.

Årets Oscar-fest blev dog en anden historie. Her ankom kvinderne i flotte og farvestrålende kjoler, men en lille hilsen til MeToo-kampagnen blev der dog plads til. Flere af aftenens helt store stjerne bar nemlig små badges med teksten ’Time’s Up’ – et slogan udsprunget af MeToo-kampagnen, der har til formål at fortælle verden, at tiden, hvor kvinder bliver seksuelt krænket af mænd, er slut.

Her ses smukke Emma Watson med sin midlertidige tatovering. Foto: Scanpix

En af MeToo-kampagnes helt store fortalere har været Harry Potter-stjernen Emma Watson, der ved flere lejligheder har talt kvinderettigheder og ligestilling. Af samme grund valgt den unge skuespiller også at tage Time's Up-initivativet til et mere drastisk niveau, da hun dukkede op til Vanity Fairs Oscar-fest med budskabet tatoveret ned at sin højre arm.

Ganske vist var tatoveringen kun midlertid, men budskabet var klart - sådan da. For da først billederne af Emma Watson og hendes nye ’tatovering’ begyndte at sprede sig på nettet, gik det hurtigt op for alle, at skuespillerinden havde begået en pinlig fejl

Foto: Scanpix

Der stod nemlig ikke Time’s Up på armen af den 27-årige skuespiller, men derimod Times Up – altså uden en afgørende apostrof.

Dermed var tatoveringen ikke bare grammatisk ukorrekt, men også meget misvisende, hvis man i forvejen ikke kendte til sloganet.

Læs også

Kunde i supermarked rystet over detalje ved bananerne: Kan du se problemet?

Den uheldige fejl fik efterfølgende adskillige mennesker verdens rundt til tasterne, hvor de på sociale medier påpegede den manglede apostrof.

Heldigvis for Emma Watson var der nok ikke mange, der på trods af den grammatiske fejl ikke vidste, hvilket stærkt budskabt hun prøvede at få afsendt.

LÆS OGSÅ: Tinnitus

 

 

Dagens Gossip