Utilfreds Mai Manniche: “Hvad f*** tror i selv?”

Foto: Jens Nørgaard Larsen/Ritzau Scanpix.

Mai Manniche er glad for den omsorg, hun har mødt, men er samtidig rigtig træt af ét bestemt spørgsmål.

Smykkedesigner Mai Manniche var for en uge siden involveret i en voldsom ulykke i Antwerpen i Belgien.

Læs også

Esben Dalgaards vilde vægttab

“Jeg var netop krydset en cykel/scooter-sti og gik på fortorvet. Bag mig bliver en scooter i fuld fart påkørt af en bil og glider hen og rammer mig i al hast bagfra. Jeg bliver kastet forover og takker Gud for, at jeg falder til højre og ikke til venstre ind i muren,” forklarede Mai Manniche efterfølgende om den voldsomme episode, der resulterede i et brækket knæ, håndled og albue.

Instagram har smykkedesigneren løbende opdateret sine mange følgere med nyt fra hospitalssengen. Der er mange, der spørger ind til, hvordan hun har det, forklarer hun i sit seneste opslag.

Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix.

Men der er ét bestemt spørgsmål, som i den grad irriterer Mai Manniche.

“Hvordan går det, Mai? Det spørgsmål får jeg rigtig mange gange dagligt. Jeg forstår godt, I spørger. Men altså at spørge mig om ‘det gør ondt????’,” skriver hun og fortsætter:

“Hvad f# k tror i selv? Jeg har været ude for en voldsom ulykke, brækket tre knogler og været igennem en alvorlig knæoperation, hvor der er fyldt ud med 2 cm cement og en masse skruer. Så JA, det gør ondt som ind i helvede,” konstaterer Mai Manniche.

Hun frabeder sig også historier, der sætter “flere bekymringer i hovedet”. 

“Det er heller ingen hjælp at sende mig beskeder om hvorvidt jeg kender til kødædende bakterier etc (...) Derfor, jeg vil KUN have beskeder fra jer med positiv opmuntring og positive historier. Ikke noget med kødædende bakterier, eller hvor svært det var for jeres Onkel Gunnar at komme på benene igen. Jeg er IKKE Onkel Gunnar og man kan ikke sammenligne på den måde,” lyder det fra Mai Manniche, der runder af med at fortælle, at det - trods omstændigheder - går fremad.

Foto: Instagram.

Læs også

DR afslører: De er ikke længere sammen

 

 

 

 

 

Dagens Gossip