Ven afslører prins Henriks vilde hemmeligheder: Sov med pistol under puden og blev truet af gangstere

I et nylig interview har prins Henriks ven, Sven Engstrøm, løftet sløret for et par vildt historier omhandlende den afdøde franskmand.

De fleste husker prins Henrik som en humoristisk mand med et smil på læben og en kæk bemærkning.

Livet var dog ikke altid lige sjovt for prinsen, der også har befundet sig i både alvorlige og sågar livstruende situationer. Det fortæller prinsens mangeårige ven - bilforhandler samt tidligere stuntkører, racerkører og sanger Sven Engstrøm i et interview med Se & Hør.

De to kammerater nåede gennem årerne at opleve meget sammen, ligesom de i selskab med andre venner har rejst i hele verden. En af disse rejser gik i februar i 1997 til Caribien, hvor de to mænd samme med fire andre venner skulle sejle rundt. Forinden landede de dog i Miami i USA, hvor prinsen skulle tilbringe et par dage med sine fem sejlervenner.

Læs også

Mand fundet knivdræbt ved McDonalds - nu efterlyser politiet disse to mænd

Under højt humør tjekkede flokkede ind på et hotel i Florida, og da det gik op for personalet i receptionen, at der var tale om en vaskeægte prins, tilbød de straks Henrik at bo på hotellets kongesuite - noget som den livsglade Henrik hurtigt takkede ja til.

Under morgenmaden dagen efter kunne prins Henrik dog fortælle de chokerede venner om en grim oplevelse. 

– Om morgenen fortalte prinsen, at nogen havde ringet til værelset midt om natten og truet ham: ‘Jeg slår dig fandeme ihjel’, blev der sagt til ham på engelsk, fortæller den 79-årige Sven Engstrøm til Se & Hør.

Det skulle senere vise sig, at det var amerikanske gangstere, der var i den anden ende af røret og som havde til hensigt at slå den dansk/franske prins ihjel.

– Prins Henrik svarede manden, at de jo slet ikke kendte hinanden. Derefter gik det op for personen i den anden ende af røret, at prins Henrik vist ikke var den, han søgte, og forbindelsen blev afbrudt, fortæller Sven Engstrøm til ugebladet.

Efter episoden fik selskabet at vide af personalet i receptionisten, at en person med en lidt ‘kedelig’ baggrund havde boet i kongesuiten umiddelbart inden prins Henrik, og at det formentlig var denne gangstertype, som andre ønskede død.

Læs også

- Rablende vanvittigt! Livsfarligt trafik-fænomen kan nu opleves i Danmark

Ifølge Sven Engstrøm var det dog heldigt, at mændene bag truslen havde nøjes med at ringe til prinsen og ikke var troppet op på hotellet. Det kunne nemlig hurtigt have udviklet sig farligt.

For under morgenmaden spurgte Sven Engstrøm prinsen, om han ikke var blevet bange efter det voldsomme opkald.

– Jo, men jeg havde jo min pistol under puden, svarede prins Henrik nøgternt og uden sit sædvanlige smil, lyder det fra Sven Engstrøm, der erklærer sig 99 procent sikker på, at prinsen talte sandt og ikke jokede om det farlige skydevåben.

Læs også

Detaljer afsløret om overfaldet på Peter Madsen: Begge øjne skadet

- Han var normalt altid sjov og havde glimt i øjet – bare ikke i denne situation. Og han havde jo som prins en særlig status, så det ville være unaturligt, hvis han ikke havde et våben til at forsvare sig med, lyder det fra vennen.

 

Dagens Gossip