Detaljer afsløret om overfaldet på Peter Madsen: Begge øjne skadet

Nye detaljer om overfaldet på Peter Madsen fremgår af anklageskriftet mod den 18-årig medfange, der i august begik vold mod den drabsdømte ubådsbygger.

Det skabte store overskrifter, da det 10. august kom frem, at Peter Madsen var blevet overfaldet i i Storstrøm Fængsel af en 18-årig medfange.

Overfaldet fandt sted 8. august, mens Peter Madsen stadig befandt sig i fængslet på Falster og afventede sin ankesagen om strafudmålingen.

Efterfølgende blev den 18-årige overfaldsmand tiltalt for vold, og nu har anklageskriftet mod den unge medfange afsløret nye detaljer om overfaldet. Det skriver BT.

Støjberg klar med tvangsbøder: Vil tvinge kommunen til at afkræve håndtryk

Umiddelbart efter episoden kunne politiet oplyse, ‘at der ved overfaldet var blevet udøvet vold, og der var en skade i ansigtet’, ligesom det blev forklaret, at Peter Madsen efter overfaldet var blevet bragt til kortvarig behandling.

Nu fremgår det imidlertid af dét anklageskrift, hvori den 18-årige fængselsindsatte er tiltalt for overtrædelse af §244 - den såkaldte milde voldsparagraf - at Peter Madsen blev påført voldsomme skadet på begge øjne.

Mere præcist bliver det forklaret, at han blev tildelt flere knytnæveslag, ‘hvorved han pådrog sig behandlingskrævende flænger omkring øjne og øjenbryn’.

Politiet fik overraskende regning fra rasende mand: ‘Betal for min aftensmad!’

Efter overfaldet blev Peter Madsen fragtet til sygehuset, hvor han blev behandlet for sine skader. Herefter blev han kørt tilbage til fængslet.

Kilder med indsigt i sagen har tilmed oplyst til B.T, at overfaldet fandt sted i en celle, og at Peter Madsen efterfølgende måtte sys med ni sting og havde to sæbeøjne efter overfaldet.

Det fremgik også af anklageskriftet, at den 18-årige overfaldsmand er tidligere straffet for vold.

Pas på! Mug fundet i populær saft

Den 18-åriges forsvarsadvokat, Nima Nabipour, har dog tidligere forklaret, at hans klient nægter sig skyldig, da han ser overfaldet som nødværge.

I dag fortsætter ankesagen mod Peter Madsen i Østre Landsret, hvor ubådsbyggeren kæmper for en formildelse af sin livstidsdom.

Siden overfaldet er Peter Madsen blevet flytter fra Storstrøm Fængsel til Herstedvester Fængsel i Albertslund.

Peter Madsens flirt fra fængslet støttede ham i retten: ‘Dejligt at se ham igen’

Læs også

Primtal - Hvad er primtal? Her finder du regler og primtal liste over de første 10000 tal. Alle primtal er et heltal, som kun 1 og tallet selv går op i.

Pensionstillæg - Den danske folkepension består som bekendt af et folkepension grundbeløb, som næsten alle danskere får det fulde beløb af - samt et pensionstillæg, som kun  lidt over halvdelen af danskerne får fuldt udbetalt. Se om du er berettiget til det fulde pensiontillæg eller ej.

Synopsis - En synopsis er typisk en gennemgang af et produkt eller en opgave. Den indeholder en række gennemgående punkter, der fungerer som analytiske værktøjer.

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip