‘Venner’-stjerne syg med kræft i stadie 4

Foto: Youtube/ Shutterstock.

Skuespilleren James Michael Tyler er syg med prostatakræft.

Skuespilleren James Michael Tyler er syg med prostatakræft.

Læs også

Kronprins Frederik overrasker: Dukker op i populært DR-program

Skuespilleren - der er mange er kendt for at spille Gunther i tv-serien ‘Venner’- fortalte om sin sygdom i NBC's Today-show.

Her fortalte han, at kræften ikke er blevet opdaget tidligt nok, og den har spredt sig til knoglerne.

''Venner'-stjernen - der er mange er kendt for at spille Gunther i tv-serien ‘Venner’- fortalte om sin sygdom i NBC's Today-show. Foto: Youtube/ Sgutterstock.

"Jeg blev diagnosticeret med fremskreden prostatacancer, der havde spredt sig til mine knogler," forklarer han i interviewet. 

"Kræft i sidste stadie"

James Michael Tyler har levet med sygdommen i tre år, men kræften har udviklet sig. Fremtiden er ikke så lys, fortæller han.

"Det er i stadie fire. Kræft i sidste stadie. Så med tiden vil det formentlig få krammet på mig,” lød det ærligt fra skuespilleren, der fortalte, at han var 56 år, da det blev opdaget.

“Jeg var 56 år dengang, og de screenede for PSA, som er prostata-specifikt antigen. Testen kom tilbage med et ekstraordinært højt antal,” forklarer han, og da vidste han godt, at der var noget galt. 

Lægerne var optimistiske til at starte med, men kræften begyndte at "mutere".

“Jeg missede en undersøgelse, og det var ikke en god ting,” fortæller  James Michael Tyler i interviewet, hvor han også uddyber, hvorfor han vælger at være åben omkring sygdommen. Hvis det bliver opdaget i tide, så er der bedre muligheder for at blive behandlet mod kræften.

Læs også

Snyder danskerne for mere end 20 millioner kroner: Nu advarer politiet

 

 

 

 

 

Dagens Gossip