Verdens smukkeste ansigter er kåret

Foto: YouTube

Som altid på denne tid af året ser vi tilbage på året der er gået og endnu en gang, har TC Candler kåret årets top 100 over flotteste mandlige og kvindelige ansigter.

Endnu et år er gået, og som altid ser vi tilbage på året, vi har lagt bag os. Mange vil nok især huske 2021 for coronapandemien, domfældelsen i sagen om George Floyd, Danmarks 2. nedlukning, præsidentvalget i USA, EM i fodbold eller lignende, men TC Candler  ser i stedet tilbage på de smukkeste mennesker. 

Hvert år offentliggører de nemlig en top-100 over de smukkeste ansigter blandt både mænd og kvinder, og i år er ingen undtagelse. 

Læs også

Buschaufføren John reagerede straks da grædende dreng steg på bussen

De sidste par års vindere blandt mændene har været Aquaman-skuespilleren Jason Momoa (2018), den sydkoreanske sanger Jeon Jeong-guk (2019) og den svenske YouTube-stjerne Felix 'PewDiePie' Kjellberg (2020).

Jason Momoa (vinder 2018) / Foto: Shutterstock

Blandt kvinderne har det været kendisser som modellen Thylane Blondeau (2018), den kinesiske sanger Chou Tzu-yu (2019) og modellen Yael Shelbia (2020). 

Yael Shelbia (vinder 2020) / Foto: YouTube

Listen har altså generelt været et miks af alle verdens nationaliteter, men i år er det de asiatiske lande, som topper listen. Hos mændene er det således tre på top-5, som kommer fra Asien. 

Førstepladsen gik til modellen Paing Takhon fra Myanmar, andenpladsen til australske Chris Hemsworth efterfulgt af den sydkoreanske sanger Kim Tae-hyung på tredjepladsen, amerikanske Timothée Chalamet på fjerdepladsen og sydkoreanske Jeon Jeong-guk på femtepladsen.

Paing Takhon (vinder 2021) / Foto: YouTube

Hos kvinderne domineres top-5 også af Asien, og førstepladsen gik således til den thailandske sanger Lisa, andepladsen blev taget af vores naboer Norges Emilie Nereng, tredjepladsen gik til den somalisk-amerikanske model Halima Aden, efterfulgt af den filippinske skuespiller Ivana Alawi på fjerdepladsen og amerikansk-sydkoreanske Nancy Jewel Mcdonie på femtepladsen.

Lisa (vinder 2021) / Foto: YouTube

Se hele top-100 for mænd her og for kvinder her.

Læs også

Verdens ældste nulevende person har haft fødselsdag. SÅ gammel blev hun