Victoria Beckham forarger fans med vanvittig kage: ‘Du må leve et meget sørgeligt liv’

Foto: Shutterstock

Den verdenskendte 'Spice Girl' har fået fans op i det røde felt, efter at have delt en video af en meget speciel fødselsdagskage.

Det kræver et helt særligt forhold til sin krop at være i mediernes søgelys konstant.

Selv på ens egen fødselsdag, hvor man ikke nødvendigvis kan hælde en stor lagkage med flødeskum i ansigtet.

Det kan godt være at det lyder kedeligt, men sådan er virkeligheden for 44-årige verdensstjerne Victoria Beckham, der er kendt som tidligere medlem af pigegruppen ‘Spice Girls' og gift med fodboldstjernen David Beckham.

Victoria Beckham kunne nemlig fejre at hun nu har rundet de 44 år med en helt særlig fødselsdagskage, som hun har delt en video af på det sociale medie Instagram.

Tirsdag kunne Victoria Beckham fejre sin fødselsdag. Foto: Shutterstock

Men den særlige kage vil gøre enhver fan af ‘Den Store Bagedyst’ frygtelig skuffet, for kagen er nemlig lavet på frugt. I videoen kan man spotte, hvordan at selv kagen er bygget op af vandmelon og pyntet med sirligt skårne jordbær og blåbær.

LÆS OGSÅ: Kendte danskere

I videoen kan man se en skarp kniv skærer igennem kagen, mens parrets seksårige datter Harper synger ‘Happy Birthday’ for den 44-årige superstjerne.

Men selvom Victoria Beckham sikkert har nydt den sunde kage, så er hendes fans bestemt ikke glade for ‘kagen.’

- Hvis du ikke kan unde dig selv et stykke helt almindelig kage på din fødselsdag, så lever du et meget sørgeligt liv, skriver en kritisk bruger på Instagram, der bliver bakket op af den hårde udmelding.

- Undskyld, men det er jo din fødselsdag, så lad håret falde og lad din talje få lov at udvide sig lidt. Det er den sørgeligste fødselsdagskage nogensinde, skriver en vred fan.

Med næsten 20 millioner følgere på Instagram, så er de fleste dog glade for kagen.

Læs også

To kvinder ville tage sol i Odder - fik den klammeste overraskelse i solarie-rum

- Sikke en god ide til en fødselsdagskage. Der er ikke noget værre end en glutenfyldt og alt for stor kage, som folk tager en bid af, inden den bliver tør og kedelig. Jeg laver den samme kage til min søns fødselsdag, da han elsker vandmelon.

Og så bliver hele molevitten spist, lyder det fra en skrap bruger. Det er ikke første gang, at Beckham familien får god respons på Instagram, der deler mange sjove og gode oplevelser på Instagram.

Tidligere har man også set David Beckham arbejde hårdt for at forkæle sin datter til hendes fødselsdag.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip