Vild med dans-stjerne afslører familieforøgelse

Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Der kommer snart en ny beboer i parrets lejlighed.

Selvom det ikke blev til en topplacering i den seneste udgave af Vild med dans, så har Asta Björk i den grad gjort sig bemærket i programmet. Hun er en af de yngste professionelle dansere, der har deltaget i konkurrencen, og derudover så vandt hun også den første sæson, hun var med i.

Læs også

Tv-baronessen taler ud om stor dag: Begynder på medicin

Det er ikke kun i Vild med dans-studiet, at det går godt for Asta Björk. Privatlivet blomstrer også, og det er ikke længe siden, hun flyttede sammen med kæresten Jonass Jannec Jensen. 

I et opslag på Instagram afslører Asta Björk, at der snart bliver endnu en beboer i lejligheden i Kokkedal.

“I dag var vi hos Cociocat for at besøge vores nyeste familiemedlem, som vi kan byde velkommen om et par uger. Vi er allerede helt forelskede i hende og glæder os helt åndssvagt til at få hende hjem,” skriver hun til billedet, hvor Jonass Jannec Jensen sidder med en lille kat i skødet.

Det er strømmet ind med lykønskninger og likes, og i skrivende stund har over 3.600 trykket like til billedet, som du kan se herunder:

Foto: Instagram

Coronaeffekten har ramt

Asta Björk og Jonass Jannec Jensen er langt fra de eneste, der i løbet af coronaen har anskaffet sig et kæledyr.

Topdanmark melder om et boom i katteforsikringer under corona. Selskabet sælger stadig flest forsikringer til hunde, men nu vil danskerne også forsikre deres katte. Fra marts 2020 til marts 2021 er antallet af solgte sygeforsikringer til katte steget med 69 pct. sammenlignet med samme periode året før

”Som noget nyt er det ikke bare hunden, som danskerne gerne vil forsikre. Det seneste år har markant flere af vores kunder også købt en sygeforsikring til deres kat", siger Carsten Elmose, privatkundedirektør i Topdanmark, og fortsætter:

"Vi ser udviklingen med flere sygeforsikringer til kæledyr som del af en tendens, hvor danskerne udover at forsikre deres ting i endnu højere grad end før også vil sikre sig mod sygdom”, udtaler han i en pressemeddelelse. 

Læs også

Philip May laver moderkage med Favoritsauce fra Jensens Bøfhus

 

 

 

Dagens Gossip