Vild med dans-stjerne afslører familieforøgelse

Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Der er flyttet en lille hvalp ind hos familien.

Selvom Vild med dans-stjernen Karina Frimodt er allergisk, så har hun alligevel valgt at udvide familien med en hund.

Læs også

Efter fem år: Slut for Jussi Adler Olsen

“Nu fik jeg taget en blodprøve, der viser, jeg ikke slår ud på hund, forklarer Karina Frimodt til Billed Bladet.

Det betyder, at der for kort tid siden blev endnu en beboer i husstanden, som udover Karina Frimodt også tæller manden Kasper Lentz og to børn. 

Der er tale om en lille hvalp - en mops, der har fået navnet Palma. 

På Instagram har Vild med dans-stjernen også delt billeder af den søde hund, der er faldet godt til i hjemmet.

Langt fra den eneste

Karina Frimodt er langt fra den eneste dansker, der i den seneste tid har fået hund. 

Tal fra forsikringsselskabet If giver tydelig pejling af, hvad der fik plads i danskernes hjerter, da pandemien forhindrede rejser og gav mere hjemmetid.

“Tallene viser, at vi danskere har prioriteret egne og familiens interesser. Der er mange, der har erhvervet nye firbenede familiemedlemmer i 2020. Formentlig tilskyndet af en forventning om mere hjemmetid fremover og en genfundet glæde over gåture i naturen,” lyder det fra kommunikationschef Birgitte Ringbæk fra forsikringsselskabet If i en pressemeddelelse.

Selskabet oplevede i 2020 en stigning på over 40 pct. i salget af hundeforsikringer sammenlignet med året før.

Dansk Kennelklub melder også om markant øget interesse og efterspørgsel på hundehvalpe. Dansk Kennel Klub oplyser, at de i august og september noterede 26 pct. flere registreringer af hunde, sammenlignet med samme periode året før.

“Under corona-karantænen har vi kunne mærke, at interessen for hunde har været på sit højeste i lang tid. Alligevel har vi ikke oplevet nogen impulskøb, måske netop fordi efterspørgslen er stor og man ofte må vente nogle måneder på at få hvalpen hjem. Vi er positivt overrasket over, hvor gode danskerne har været til at sætte sig ind i, hvilken type hund og race, som passer til dem, og hvad det kræver at få en hund,” udtaler Lise Lotte Christensen, der er adfærdskonsulent hos Dansk Kennel Klub, i en pressemeddelelse. 

Læs også

Inger Støjberg afslører familieforøgelse