Vild med dans-stjerne afslører stort tab: Gik ned i et hul

Vild med dans finalen fredag d. 28 nomevber 2014. Finalen fandt sted i Forum Horsens. Her ses finaledeltagerne - vinderne Sara Maria Franch-Mærkedahl og Silas Holst og andenpladstagerne Johannes Nymark og Claudia Rex sammen med værterne Claus Elming og Sarah Grünewald. Foto: Sophia Juliane Lydolph/Ritzau Scanpix.

Da coronaen ramte, gik Johannes Nymark ned med flaget.

Coronaen har været en kæmpe omvæltning for rigtig mange mennesker. Nedlukninger, restriktioner og aflysninger.

Læs også

Bubber fik ingen invitation: Det er jeg rigtig ked af

For Johannes Nymark, skuespiller og tidligere Vild med dans-deltager, var det slet ikke nemt. Faktisk var det et stort tab. Det fortæller han i discovery+ programmet Over Atlanten, som han lige nu er aktuel i. 

“Den nedlukning, der skete i forbindelse med corona, var virkelig for mig en svær ting. Jeg havde lige spillet mit første hovedrolle i en tv-serie og havde et håb om, at der kom en sæson to af den,” forklarer han og uddyber, at han også skulle deltage i en anden stor forestilling. Men sådan gik det ikke.

“Alt blev bare revet væk. For mig gjorde det, at jeg slukkede indeni. Lige pludselig at få alt det, jeg har lavet hele mit liv, fået taget fra mig - jeg gik bare ned i et hul,” fortæller Johannes Nymark.

“Et dejligt break”

For Johannes Nymark var deltagelsen i Over Atlanten en tiltrængt pause. 

“Det var en vild tur og et dejligt break fra corona,”, skriver han til et billede på Instagram, hvor han er sammen med svømmestjernen Sarah Bro, der også var med ombord på båden, der stævnede ud fra Lanzarote den 26. november sidste år. Tre uger senere ramte de målet, øen Aruba i Caribien.

Du kan se opslaget på Instagram her. 

Holdet var en blandet besætning, der udover Johannes Nymark og Sarah Bro, også bestod af tidligere statsminister og tidligere formand for Venstre Lars Løkke Rasmussen, TV-vært Felix Smith, foredragsholder Ditte Julie Jensen, der blev landskendt i Den store bagedyst, kok og restauratør Umut Sakarya

Og det var ikke kun Johannes Nymark, der så turen som en pause væk fra hverdagen. Det gjorde Bagedyst-deltageren Ditte Julie Jensen også. Det kan du læse meget mere om i denne artikel:

Læs også

DR-kendis taler ud om skilsmisse: Det gør rigtig ondt