‘Vild med dans’-stjerne laver kæmpe fejl

Her ses 'Vild med dans'-holdet 2021. Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix.

Han mødte aldrig op.

Lige nu kan TV 2-seere opleve sangeren Jimilian i ‘Vild med dans’, hvor han sammen med partneren Asta Björk indtager dansegulvet.

Læs også

God nyhed til disse danskere: 1. oktober er det lovligt

Men festivalgængere der den 11. september tog på North Music Festival for at opleve sangeren - de gik forgæves. 

Det skriver Ekstra Bladet. 

Jimilian vidste slet ikke, at han skulle optræde, forklarer han. Sangerens navn var på plakaten, men han havde fået besked om, at det var aflyst, lyder forklaringen fra hovedpersonen selv.

 

Ifølge Ekstra Bladet har der siden svirret rygter omkring, at Jimilian ikke spillede, fordi der ikke var nok blandt publikum, eller at han ikke havde modtaget sin betaling for jobbet. 

Men det er simpelthen ikke sandheden, slår Jimilian fast.

"Jeg ved ikke rigtig, hvad der er foregået. Jeg fik bare at vide af min booker, at den var aflyst, og jeg har ikke rigtig kunnet finde ud af hvorfor," forklarer Jimilian, der også fortæller, at han er ked af at skuffe sine fans.

“Jeg glæder mig”

At Jimilian lige nu skal stå på dansegulvet i programmet ‘Vild med dans’, glemmer han dog ikke. 

“Mine damer og herrer, det her er the real deal. Jeg skal danse noget klassisk dans, og så skal jeg også danse noget latin dans. Alle sammen, jeg skal være med i ‘Vild med dans’, og jeg glæder mig,” lød det blandt andet fra Jimilian, da han tidligere i år afslørede, at han skulle deltage i Vild med dans.

 

‘Vild med dans’ sendes fredag kl. 20.00 på TV 2 og TV 2 PLAY. 

Læs også

Giver det væk gratis: “Tak til Netto”

 

 

 

Dagens Gossip