Vilde billeder: Liberty X-stjerne taler ud om dyb krise

Foto: Jonathan Brady/PA Images/Ritzau Scanpix

Liberty X-stjernen Michelle Heaton har postet en række chokerende billeder af sit afhængighedshelvede sammen med en hjerteskærende besked til fans.

Den 42-årige sangerinde, der har sagt, at hun havde været afhængig af både alkohol og kokain i en årrække på 3 år, kommer med en kraftig advarsel til sine følgere. Michelle skriver insisterende i sit opslag på Instagram:

"Denne sygdom diskriminerer ikke. Jeg vidste aldrig, hvad en misbruger var, før jeg næsten døde."

Popstjernen og tv-personligheden siger, at hun kun blev reddet på grund af et indgreb fra showbiz-venner ledet af Katie Price.

Læs også

Sagde de virkelig det? Politiet med højst usædvanlig udmelding

De insisterede ikke kun på, at Michelle skulle booke sig ind i The Priory, de betalte også for hendes fire uger lange ophold for at bekæmpe hendes stof- og alkoholafhængighed.

Foto: Instagram

Michelle talte i aftes og hyldede mange af regeringens tiltag for imødekomme misbrugere, men sagde, at det ikke var svaret at straffe misbrugere.

Stjernen skrev på Instagram og forklarede:

"Jeg ønskede at vente, indtil jeg havde fakta på plads, før jeg skrev dette, og jeg var bevæbnet med fakta i dagens meddelelse om regeringens planer om at tackle afhængighed. Jeg glæder mig over enhver indsats fra regeringer for at løse dette problem, der påvirker alt for mange familier." 

Michelle kommer også ind på de årsager, som i mange tilfælde forårsager misbrug. Det kan være ting som traumatisk opvækst, misbrug blandt forældre mm. Ting, hun ikke selv har oplevet.

“Jeg er IKKE et middelklasseproblem, det er et dig og mig problem. Det er barnet, der aldrig passer ind, det er konen derhjemme, der keder sig.”

Hun afsluttede beskeden og skrev: 

"Michelle Heaton, 42 år gammel, ingen dårlig opvækst voksede ikke op i fattigdom og bestemt ingen middelklasseproblemer og satte sig aldrig for at blive misbruger.

Foto: Instagram

 

 

Dagens Gossip