Will Smith: "Jeg blev syg af sex"

26/11/2021 11:09

Mathias Nielsen

Gossip
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
I sin nye erindringsbog kommer Will Smith med flere interessante afsløringer om sin spæde start på tilværelsen som kendis.

Mest læste i dag

I sin nye erindringsbog siger Will Smith, at han var fysisk syg efter for meget sex, da han gjorde et mislykket forsøg på at komme over et hjerteskærende kollaps af hans første forhold nogensinde.

Den 53-årige skuespiller sagde, at han på det tidspunkt troede, at den bedste måde at arbejde sig gennem bruddet fra sin Melanie på var ubarmhjertig sex i massevis.

Men han sagde, at det i sidste ende gjorde tingene meget værre - og gjorde ham fysisk syg til sidst.

I den nye erindringsbog fortæller han åbent om det romantiske tomrum, han forsøgte at udfylde ved at flytte fra kvinde til kvinde og i et ret tempo.

Han endte som sagt med at få det meget værre, da hans desperate søgen efter hengivenhed gik galt.

"Indtil dette tidspunkt i mit liv havde jeg kun haft sex med én anden kvinde end Melanie," forklarede han, "Men i løbet af de næste par måneder gik jeg fuldstændig amok,” siger han ifølge Mirror.

Det var dog ikke den eneste tilståelse, der kom ud af den nye bog.

Will indrømmede, at han kæmpede med konen Jada Pinkett Smiths forhold til Tupac Shakur, og at han nærmest blev "tortureret af deres relation".

Hollywood-stjernen sagde, at venskabet mellem hende og den afdøde rapper fik ham til at føle sig usikker og det førte til flere problemer.

Jada var gymnasievenner med Tupac, og efter en hård start på livet formåede de at kæmpe deres vej væk fra ​​misbrug og forsømmelse for at nå de højder af succes, de opnåede.

Will Smith sagde:

"Selvom de aldrig var intime, er deres kærlighed til hinanden legendarisk - de definerede “ride or die” fænomenet”, og tilføjer:

"I begyndelsen af ​​vores forhold blev min hjerne tortureret af deres relation. Han var 2Pac og jeg var mig."