X Factor-romance i luften: ‘Vi er mere end bare venner’

Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Der er en vaskeægte romance i luften i dette års X Factor, og det bliver nu bekræftet af en af deltagerne.

Det ses ofte i underholdningsprogrammet Vild med Dans, at et par der er sat sammen til at danse, pludselig ender med at være mere end blot et vennepar.

Læs også

Pause fra Aftenshowet: Nu er Ulla Essendrops afløser fundet

Omvendt er det ikke ofte, at man ser en romance udvikle sig i talentprogrammet X Factor, men nu er det alligevel sket.

Den 17-årige charmerende Nikoline Steen Kristensen fra den lille jyske by Sørvad, er nemlig begyndt at se en af de andre deltagere fra programmet. Nemlig sangeren Simon Kozma fra duoen, Simon og Marcus.

Det er Se&Hør der har snuset sig frem til romancen, og mens Nikoline Steen Kristensen ikke bekræfter det endeligt over for Se&Hør, så er Simon Kozma ikke bleg for at indrømme det.

Til Se&Hør fortæller han nemlig, at han og Nikoline er mere end bare venner. Romancen skulle angiveligt have stået på i et par uger.

Kærlighed og gode chancer for at vinde X Factor

Det er ikke kun på kærlighedsfronten, at Nikoline Steen Kristensen har fået succes. Der er nemlig også gode muligheder for, at hun ender med at vinde X Factor.

Hvert fald hvis man skal tro bookmakeren Danske Spil.

De vurderer nemlig, at Nikoline er næstfavorit til at vinde hele programmet. Lige nu står Nikoline Steen Kristensen nemlig til 4.50 gange pengene igen, mens det er Lucca, der er den store favorit til 1.70.

Skulle det i stedet blive romancen, Simon, der vinder med sin gruppe Simon og Marcus, så giver han 12.00 gange indsatsen igen.

Læs også

Derfor boykotter Søren Fauli 'Mads og A-holdet'

 

 

Dagens Gossip