Bruger 8 kroner og 50 øre på mad om dagen: Får både morgenmad, frokost og aftensmad

Foto: TikTok

I disse tider lyder det helt vildt, at nogen kan nøjes med at bruge mindre end 10 kroner om dagen på mad, men det er netop hvad Kathryn har formået at gøre i én hel uge.

Britiske Kathryn Leech fra Manchester deler på sin TikTok-kanal (@everylittlepenny) tips og tricks til, hvordan man kan spare penge i hverdagen. 

Her følger næsten 20.000 brugere med, når Kathryn deler ud af sine gode råd, og senest har hun delt en række videoer, hvor hun har vist, at man sagtens kan leve for få penge, selvom priserne på blandt andet fødevarer er eksploderet. 

Læs også

Pølser tilbagekaldes efter fund af listeria: Kan få alvorlige konsekvenser

Forleden besluttede den unge kvinde sig for at undersøge, om det er muligt at leve for kun £1 (8 kroner og 33 øre) om dagen i én hel uge, og det viste sig, at det ér muligt. 

Det har hun dokumenteret i en række videoer, som man kan se et sammenklip af ved at trykke her

Heri forklarer den 26-årige brite, at hun i starten af ugen købte ind for £6.82 (56 kroner og 82 øre) i Aldi, hvor hun købte toastbrød, frosne majs, friske peberfrugter, pasta, mayonnaise, tun på dåse, kidney bønner og tortilla wraps.

Foto: TikTok

Derudover tillod hun sig at bruge krydderier, som hun havde i forvejen, og på den måde formåede hun at bruge mindre end 60 kroner på mad til én hel uge ved at leve af toast til morgenmad, en wrap med kidney bønner og peberfrugt til frokost og pasta med mayonnaise, tun og majs til aftensmad.

Foto: TikTok

Kathryn har dog indrømmet, at hendes forsøg er "ret ekstremt," og at man ikke vil kunne leve sådan i lang tid, men at hun ønskede at se, "om det var muligt at leve af et så lille budget."

"Det var ekstremt svært at lave forskellige måltider med så lille et budget, og jeg blev nødt til at spise det samme hver dag, hvilket blev utrolig kedeligt," har hun forklaret og uddybet, at det heller ikke ligefrem var sundt.

"Jeg spiste bestemt ikke nok kalorier," har hun blandt andet forklaret.

Katrhyn anbefaler dog alle, som kunne have lyst, til at afprøve den ekstreme udfordring.

Læs også

Energiselskab kimes ned af kunderne: "Det er lidt som en Roskilde Festival"

 

 

Dagens Gossip