Smart trick viser, hvordan du sparer på varmeregningen

07/09/2022 20:11

Mathias Madsen

Guides
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Der findes masser af måder at spare lidt penge hist og her.

Mest læste i dag

Priserne på de fleste ting er for tiden højere, end de nogensinde har været før, og det ser ikke ud til, at prisstigningerne stopper lige foreløbig. 

Derfor forsøger mange danskere at spare, hvor der spares kan, og det er heldigvis muligt at spare penge på mange områder uden det helt store besvær. 

Du kan for eksempel spare penge på strøm i stort set alle rum i dit hjem, spare penge på benzin eller spare på varmeregningen med et smart trick, som en bruger har delt på videoappen TikTok. 

Det eneste tricket kræver er, at du af og til vasker op i hånden, og at du af og til koger noget på dit komfur. Se tricket herunder (artiklen fortsætter under videoen):

En bruger, der går under navnet @costoflivingcrisistip på TikTok, deler jævnligt tips til at spare penge i en tid med stigende priser, og ét af dem vises altså i videoen herover. 

I videoen forklares det, hvordan man straks bør hælde vandet, som man har kogt æg, pasta eller lignende i, ned i en opvaskebalje med opvaskesæbe, når man er færdig med at bruge det. 

Herefter bør man fylde gryden med vand igen og sætte den på den varme - men slukkede - kogeplade med det samme. 

Varmen fra kogepladen vil gøre vandet varmt, og man kan nu også hælde det vand ned i opvaskebaljen. 

På den måde sparer man penge på varmeregningen, da man kan udnytte varmen fra komfuret til at varme opvaskevandet op i stedet for at bruge varmt vand fra hanen, som er dyrere end koldt vand.