Stewardesse forklarer: Derfor skal du aldrig bruge toiletpapiret på et fly

Foto: Shutterstock

Selvom det virker ulogisk, bør du aldrig bruge toiletpapir til at tørre dig ombord på et fly.

Snart er det sommerferie, og mange danskere skal ud at rejse. 

For rigtig manges vedkommende indebærer det en flyvetur - ofte med et billigt flyselskab.

Læs også

Teitur Skoubo skal 2 år og 6 måneder i fængsel

Ombord på disse flyselskabers fly er det ikke altid, at toilettet er det lækreste i verden, men nogle gange kan man ikke undgå at tage 'det lille hus' på flyet i brug. 

En stewardesse, som går under navnet 'Flight Bae B' på videoappen TikTok og ofte deler tips og tricks til flyrejser, har dog advaret om, at der er én særlig ting, man skal være opmærksom på, hvis man går på toilettet ombord på et fly. 

Det skriver Ladbible

De fleste normale mennesker ville, når de har 'tømt ryggen', tage det dertil beregnede toiletpapir i brug til at tørre sig med, men ifølge TikTok'eren er det en rigtig dårlig ide. 

I en video på TikTok har hun forklaret, at små drenge (og i nogle tilfælde voksne) ofte vælger at stå op og tisse på flytoiletter, selvom det er frarådet. 

Det ender sjældent særlig godt, da turbulens og lufthuller ofte får flyet til at ryste, og derfor er det ikke unormalt, at der ryger tis ud over det hele. 

Ifølge 'Fligt Bae B' ender det tis rigtig ofte på toiletpapiret, da det sidder lige i tissehøjde, og det er derfor en anelse ulækkert at gøre brug af det. 

"Når turbulens rammer og små drenge og piger, altså små drenge, som peger og skyder, sigter de og skyder overalt. Det ender normalt på toiletpapiret," har Stewardessen forklaret og forslået, at man bruger noget andet papir til at tørre sig med.

"Brug servietter i stedet for toiletpapir," har hun således forklaret, da det ofte sidder højere oppe og længere væk fra toilettet og derfor ikke bliver ramt.

Læs også

Fly måtte vende om: Opdagede, at den ene pilot stadig var 'under oplæring'

 

 

 

 

Dagens Gossip