Utroligt trick: Sådan bliver dine slatne gulerødder sprøde igen

12/09/2023 13:42

Henrik R

Guides
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Et genialt trick spreder sig som en steppebrand på de sociale medier.

Mest læste i dag

De fleste mennesker har nok prøvet at gå i supermarkedet efter gulerødder til aftensmaden og her fundet ud af, at det er klart billigst at købe 2 kilo af gangen - så det gør man selvfølgelig.

Når man kommer hjem, bruger man så de gulerødder, man skal, og resten ender i grøntsagsskuffen i køleskabet.

Her ligger de, indtil man igen en dag skal bruge gulerødder og tager fat i posen blot for at opdage, at gulerødderne er lige så slatne som kogt pasta.

Nu står man måske midt i maden og mangler gulerødder, så hvad gør man? Det giver en video, der er gået viralt på TikTok og i skrivende stund har fået mere end 150.000 'likes', svaret på.

Se den herunder (artiklen fortsætter under videoen):

Det er tilsyneladende ikke noget problem med slatne gulerødder, hvis man blot har en beholder og noget vand til rådighed. Ved hjælp af det kan man nemlig angiveligt gøre dem sprøde igen på rekordtid.

Det eneste, man skal gøre, er, at lægge gulerødderne i beholderen og fylde den med vand. Herefter skal man lade den stå i noget tid, og vupti; så er gulerødderne så gode som nye.

Gulerødderne skal tilsyneladende stå en times tid, men det er angiveligt forskelligt fra gang til gang, hvor længe det kræver. Prøv dig derfor frem!