Tidsrejsende fra 2714 forudser ny smitsom coronavariant og to andre begivenheder

Foto: Shutterstock

Skal man tro på den selvudnævnte tidsrejsende, Aery Yormany, så skal vi gøre os klar på en ny coronavariant, som er fem gange værre end nogen af dem, som vi allerede har oplevet.

Den selvudnævnte tidsrejsende Aery Yormany (@aesthetictimewarper) bruger det sociale medie TikTok til at fortælle om sine rejser gennem tiden og dele ud af sin viden om fremtiden.

Hvis man selv vil opleve fremtiden og finde ud af, om tidsrejser virkelig er mulige, så tilbyder han endda at tage 10 tilfældige personer med til året 2714 og vise dem fremtiden (se videoen her) - men nok om det, nu skal vi se på hans forudsigelser.

Læs også
Glem dit nytårsforsæt: 10 gode grunde til at drikke øl

D. 26. december sidste år delte han nemlig en video, som er blevet set næsten 10 millioner gange, hvori han skrev: "Jeg er blevet kaldt en falsk tidsrejsende for længe, så husk disse tre skelsættende datoer i det tidligere 2022" og kom med tre konkrete forudsigelser om det kommende år.

Først kommer han med en forudsigelse for d. 11. marts 2022, hvor et menneske angiveligt får et barn sammen med en chimpanse. Ungen som bliver født kan tale og har blandede evner fra aber og mennesker.

There is a lot you need to know… #fyp #fypage #timewarper #timetraveler #timetravel #xyzcba #viral

Aery forudser desuden, at menneskeheden i september måned vil opdage et havdyr, som er større end noget vi nogensinde har kendt. D. 17. september påstår han således, at menneskeheden opdager et dyr kaldet 'Cerine Croin', som er fire gange så stor som en blåhval.

Han forudser dog også noget, som er lidt mere relevant og måske også lidt mere skræmmende, hvis det viser sig at være sandt. Han skriver nemlig, at der d. 19. april vil blive opdaget en ny coronavariant kaldet Omega, som er fem gange værre end alle andre varianter, og som kun vil blive ved med at blive værre.

Om det viser sig at være sandt, kan vi selvfølgelig kun finde ud af ved at vente. Det er dog realistisk, at vi i hvert fald får en coronavariant i fremtiden, som hedder Omega.

De forskellige coronavarianter bliver nemlig navngivet efter det græske alfabet, og her er Omega det sidste bogstav. Vi skal derfor igennem en del varianter endnu, men WHO har tidligere udtalt, at det ikke er usandsynligt, at vi kommer til at opleve så mange varianter, at de løber tør for bogstaver i det græske alfabet.

De har nemlig meldt ud, at de allerede har besluttet, at fremtidige varianter vil blive opkaldt efter de latinske betegnelser for stjernetegn, hvis vi ender med at løbe tør for græske bogstaver.

Lytter man til kommentarerne på TikTok-videoen, så er der dog ingen fare på færde, da de fleste blot laver sjov med den såkaldte tidsrejsende.

Én skriver således: "Jeg er også en tidsrejsende. D. 1. januar 2022 vil det være den første dag i det år," og en anden skrev hånende: "Jeg er en tidsrejsende, og jeg forudser, at der kun vil være 28 dage i februar."

Læs også
Mor deler genialt husholdningstrick: Det vidste du ikke, at du kunne bruge din opvasker til

 

 

Dagens Gossip