103-årige Lise Nørgaard scorer millioner

Her ses forfatter Lise Nørgaard fejre sin 102 års dag i Korsbæk på Bakken i 2019. Foto: Jens Astrup/Ritzau Scanpix.

Hun har fået tæt på to millioner kroner mere for udsigtslejligheden end hun gav.

I 2011 overtog journalist og forfatter Lise Nørgaard nøglerne til sin udsigtslejlighed i Skodsborg nord for København.

Men nu er den solgt.

Læs også

Bubbers kæreste pressede ham: “Den blev lidt sort i det”

Tidligere på året flyttede Lise Nørgaard på et plejehjem i Humlebæk, og i den forbindelse blev lejlighed sagen til salg.

I sidste uge kom det frem, at lejligheden nåede at være på markedet i 44 dage, før den var solgt. 

Nu er salgsprisen også blevet meldt ud, det skriver Boliga. 

Lise Nørgaars satte hjemmet til salg i februar for 4.695.000 kroner hos LokalBolig Holte, og 44 dage efter blev den handlet for 4.450.000 kroner, hvilket altså betyder, at køberen har fået et afslag på 245.000 kroner med i handlen.

Hun købte selv lejligheden i Skodsborgparken for 2.625.000 kroner tilbage i 2011. Men her ti år efter har hun altså fået tæt på to millioner kroner mere for udsigtslejligheden. 

Mange interesserede

Kristian Kofoed fra LokalBolig Holte, der har varetaget salget, fortæller til Boliga, at der har været mange interesserede.

“Lejligheden er i særdeles god stand og lige til at flytte ind i, så der har været mange interesserede i boligen. De seneste måneder har vi solgt flere lejligheder i Skodsborgparken, og det gunstige boligmarked i øjeblikket har også været medvirkende til den relativt korte liggetid på blot halvanden måned,” siger han. 

Lejligheden nåede at være på markedet i 44 dage, før den var solgt. Dermed er Lise Nørgaards nu tidligere hjem solgt markant hurtigere end gennemsnittet i Rudersdal Kommune, oplyse boligsiden. 

I årets første måneder har det nemlig i gennemsnit taget 125 dage - lidt mere end fire måneder - at sælge en ejerlejlighed i den attraktive kyst-kommune.

Læs også

Efter 10 år: Nu kan Lise Nørgaard sige farvel

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip