Efter 10 år: Nu kan Lise Nørgaard sige farvel

Her ses forfatter Lise Nørgaard fejre sin 102 års dag i Korsbæk på Bakken i 2019. Foto: Jens Astrup/Ritzau Scanpix.

Hvis det nærmer sig udbudsprisen, så er det tæt på to millioner kroner mere end det beløb, som Lise Nørgaard selv betalte for hjemmet tilbage i 2011.

I 2011 overtog journalist og forfatter Lise Nørgaard nøglerne til sin udsigtslejlighed i Skodsborg nord for København.

Men nu er den solgt.

Læs også

Tidligere TV 2-profil ramt af blodpropper i hjernen: Nu kritiserer han kanalen

Det skriver Boliga.

Lejligheden nåede at være på markedet i 44 dage, før den var solgt. Dermed er Lise Nørgaards nu tidligere hjem solgt markant hurtigere end gennemsnittet i Rudersdal Kommune, oplyse boligsiden. 

I årets første måneder har det nemlig i gennemsnit taget 125 dage - lidt mere end fire måneder - at sælge en ejerlejlighed i den attraktive kyst-kommune.

Den 82 kvadratmeter store ejerlejlighed, som ligger i 60'er lejlighedskomplekset Skodsborgparken, kom på markedet i februar, efter Lise Nørgaard flyttede på plejehjem. Og blev altså taget af markedet igen i april.

Det bekræfter ejendomsmægler Kristian Kofoed fra LokalBolig Holte, som har varetaget salget:

“Lejligheden er i særdeles god stand og lige til at flytte ind i, så der har været mange interesserede i boligen. De seneste måneder har vi solgt flere lejligheder i Skodsborgparken, og det gunstige boligmarked i øjeblikket har også været medvirkende til den relativt korte liggetid på blot halvanden måned,” siger han til Boliga.dk.

Se billeder af Lise Nørgaards udsigtslejlighed her.

Prisen er ukendt

Prisen for den 82 kvadratmeter store ejerlejlighed er i skrivende stund ikke meldt ud. 

Men hvis det nærmer sig udbudsprisen på 4.695.000 kroner, så er det tæt på to millioner kroner mere end det beløb, som Lise Nørgaard selv betalte for hjemmet tilbage i 2011. Dengang overtog forfatteren nemlig nøglerne til adressen for 2.625.000 kroner. 

Mest sandsynligt er det dog, at køberne har fået et afslag med i handlen, 87,5 procent af årets lejlighedshandler i Rudersdal Kommune er nemlig solgt med et prisnedslag, der i gennemsnit beløber sig til tre procent.

Tidligere på året flyttede Lise Nørgaard på et plejehjem i Humlebæk. Det kan du læse mere om i denne artikel:

Læs også

Lise Nørgaard om ny hverdag: Sådan er det på plejehjemmet

 

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip