14-årig pige død i Tivoli Friheden

14/07/2022 15:05

Henrik R

Indland
Foto: Dalhoff Casper/Ritzau Scanpix
Foto: Dalhoff Casper/Ritzau Scanpix
En forfærdelig ulykke i Tivoli Friheden har nu resulteret i et dødsfald.

Mest læste i dag

Østjyllands Politi har netop bekræftet, at et blot 14-årig pige er afgået ved døden efter en alvorlig ulykke i Tivoli Friheden.

For en time siden kunne TV2 Østjylland berette, at der var sket en forfærdelige ulykke i Tivoli Friheden i rutsjebanen Cobraen. Den bagerste vogn skulle have revet sig løs, og tre personer skulle være kommet til skade.

En af disse tre var i kritisk tilstand, og det tyder nu på, at det er den 14-årige pige, der nu er afgået ved døden.

"Ulykken skete i forlystelsen Cobraen. En 13-årig dreng har desuden pådraget sig skader på den ene hånd. Drengens forældre er også underrettet.

Østjyllands Politi modtog kl. 12.50 en anmeldelse om, at en vogn sad fast i en forlystelse i Tivoli Friheden, hvorved flere personer var kommet i klemme.

Den nærmere årsag til ulykken og herunder dødsfaldet skal nu undersøges via bl.a. tekniske undersøgelser og vidneafhøringer på uheldsstedet. Der pågår pt. en massiv efterforskningsmæssig indsats i Tivoli Friheden.

Østjyllands Politi opfordrer på det kraftigste til, at man ikke deler billeder og videoer af ulykken på sociale medier eller andre steder. Har man materiale, som kan være relevant for politiets efterforskning, skal politiet kontaktes via 114.

Parken er tømt for gæster og pårørende og vidner er samlet i Tivoli Friheden, hvor de blandt andet får tilbudt psykologbistand."