15-årige Freya flygtede grædende fra ond klovn: 'Den stod lige foran mig med en kniv i hånden'

Den chokerede pige var sammen med to veninder taget ned på gågaden i Nykøbing Mors for at købe slik til en filmaften, da de pludseligt stod foran den uhyggelige klovn, der var bevæbnet med en kniv.

En hyggelig venindeaften blev forvandlet til et rædselsfuldt mareridt for 15-årige Freya Thousgaard og to veninder, da de grædende måtte flygte fra en knivbærende klovn på gågaden i Nykøbing Mors.

Søndag aften ved ni-tiden var de tre nordjyske piger gået ud for at købe slik til en dejlig filmaften, da de pludseligt stod foran den uhyggelige klovn.

- Mine veninder stoppede op med det samme, men jeg opfattede ikke noget, da jeg gik og kiggede på min telefon. Jeg kiggede op og så, at klovnen stod lige foran mig med en lommekniv i hånden, siger Freya Thousgaard til Dagens.dk.

De tre piger stod nu ansigt til ansigt med klovnen.

- Han begyndte at gå hen mod os, og vi valgte at gå langsomt tilbage. Men så begynder han at løbe lige hen mod os, og så skreg vi, siger Freya Thousgaard, der sammen med sine veninder tog benene på nakken i forsøget på at slippe væk.

Læs også

Dræber-klovnene er kommet til Fyn: Hoppede ud foran bilist omkring midnatstid

Pigerne løb ned i en gyde for at gemme sig for den ligblege klovn med det lilla hår.

- Vi begyndte alle at græde, siger Freya Thousgaard og forklarer, at hun nu er blevet mere nervøs for at gå udenfor om aftenen.

Episoden er nu meldt til Midt- og Vestjyllands Politi, der over for Dagens.dk bekræfter anmeldelsen og oplyser, at man i politikredsen har modtaget ni henveldelser om uhyggelige klovne.

Foto: Privat

De tre veninders møde med den onde klovn er blot endnu et eksempel på det bizarre fænomen, hvor mennesker, der er udklædte som klovne, skræmmer livet af tilfældige og uskyldige danskere.

Søndagens ufrivillige møde har ført til, at Freya Thousgaard er godt og grundig træt af den parykklædte dille.

- Jeg synes ikke, at det er fair. Man skal ikke skræmme folk på den måde. Det er mega latterligt. Det var sjovt i starten, men nu er det blevet for meget, siger Freya Thousgaard.

 

Dagens Gossip