18 år efter sker det igen: Nu deler Søren Huus stor nyhed

Skrevet af Emil Martesen

27/11/2023
Foto: Hans Chr. Gabelgaard/Jysk Fynske Medier/Ritzau Scanpix
Foto: Hans Chr. Gabelgaard/Jysk Fynske Medier/Ritzau Scanpix
Nu deler Søren Huus en stor nyhed.

Dagens topnyheder

I en hjertevarm fortælling om livets op- og nedture, beretter den danske sanger og musiker Søren Huss om sin kommende faderrolle.

Han løfter nemlig sløret for, at ham og kæresten venter deres første barn godt 18 år efter hans første barn, Ronja, kom til verden.

Denne glædelige nyhed kommer i kølvandet på en periode præget af personlig tragedie og udfordringer.

For 18 år siden blev Huss far for første gang, men glæden blev hurtigt overskygget af sorg, da hans datter kun var to år gammel, og hendes mor, Søren Huss' kæreste, tragisk omkom i en højresvingsulykke.

Efter denne ulykke flyttede Huss og hans datter til Nyborg for at være tættere på familien, et skridt mod at hele de dybe sår.

Det skriver Ekstra Bladet.

Livet tog en ny drejning, da Søren Huss for nogle år siden mødte sin nuværende kæreste, Christina Nerstrøm. Parret, som nu forventer deres første barn sammen til januar, har delt en rejse gennem Søren Huss' kamp med depression, som i 2021 førte til en sygemelding. Det var under denne svære tid, at Søren Huss og Christina Nerstrøm fandt hinanden, og trods udfordringerne i forholdet, har de holdt sammen.

For to år siden flyttede hun ind i huset på Fyn med sin seksårige datter.

Den kommende baby, hvis køn endnu er en overraskelse for de vordende forældre, symboliserer et nyt kapitel i Søren Huss' liv.

Søren Huss' historie er en påmindelse om, at livet kan bringe uventede glæder efter perioder med dyb sorg. Hans rejse fra tragedie til nyfundet lykke understreger menneskets evne til at finde håb og kærlighed, selv i de mørkeste tider.