25-årig død efter tragisk soloulykke på elektrisk skateboard

Foto: Shutterstock.com

En ung 25-årig mand er afgået ved døden, efter at han styrtede på et el-skateboard og slog hovedet meget voldsomt. Politiet frygter, at de kommer til at se lignende uheld i fremtiden.

Det er de elektriske løbehjul, der løber med det meste af opmærksomheden disse dage, men der findes flere forskellige elektriske transportmidler.

Blandt andet et elektrisk skateboard, som ikke er helt ufarligt at stå på, da man modsat et løbehjul ikke har en stang at holde fast i, for at holde balancen.

En 25-årig tysk mand kom desværre alt for galt af sted, da han væltede på sit el-skateboard i den lille danske by, Stenbjerg i nærheden af Thy.

Læs også

Ægtepar adopterede 6-årig pige - Viste sig at være en 22-årig ukrainsk dværg

Politikommisær Jørgen Jensen fra lokalpolitiet fortæller ifølge Tv Midtvest, at den tragiske hændelse var en soloulykke.

“Det var et solouheld, hvor han vælter og slår hovedet i asfalten. Han bliver fløjet til hospitalet i Aalborg med en blødning i hovedet, og i går aftes dør han klokken 22.42 på sygehuset,” fortæller politikommissæren.

Det var en bilist, der i sit bakspejl så, hvordan den 25-årige tysker slingrede på sit el-skateboard, inden han kort efter væltede. Bilisten ringede derefter til politiet og anmeldte ulykken.

Skateboardet som den 25-årige tysker kørte på, blev gjort lovligt den 1. januar 2018. De må maksimalt kører 20 km/t, og de går under samme regler som cykler og de ‘nye’ el-løbehjul.

Politikommissæren mener ikke. at den unge mand skulle have kørt ulovligt, men han frygter til gengæld, at vi kommer til at se flere af den slags ulykker i fremtiden.

“Jeg er helt sikker på, at der vil komme mere af det. Det er en blanding af ting i trafikken, der er ikke god - i hvert fald i mine øjne,” fortæller han til Tv Midtvest.

Læs også

Luksusfælden: Lene lånte 200.000 kr. for at ryge hash

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip