Luksusfælden: Lene lånte 200.000 kr. for at ryge hash

Foto: TV3

34-årige Lene har fået sig en massiv gæld, hvor halvdelen stammer fra et hashmisbrug. Det værste er dog, at hun holder sin kæreste Thomas for nar, og hun er utroligt udspekuleret på den måde, hun bruger pengene på uden hans viden.

Så er det atter blevet tid til et afsnit af Luksusfælden, og der er drama i aftenens afsnit, hvor 34-årige Lene i den grad har holdt hendes kæreste Thomas for nar. Hun har både løjet for ham, og skjult ting hun har købt, som har fået hendes gæld til at eksplodere.

Læs også

Luksusfælden er tilbage: 23-årige Nicolai formår at chokere eksperterne med sin ludomani - 45.000 kroner på et bet

Det er dog særligt Lenes fortid, der har fået hendes økonomi til at gå helt rabundus, da hun tidligere har været i et hashmisbrug. Til det har hun optaget lån for intet mindre end 200.000 kroner for at kunne finansiere det misbrug, hun havde med sin daværende kæreste.

Nu lever Lene dog en god tilværelse med hendes nye kæreste Thomas, hvor hun mere eller mindre får alt det, som hun peger på. Thomas gør nemlig alt for hende, så hvis hun mangler penge, så ‘låner’ hun af ham.

Det betyder blandt andet, at Thomas har betalt for Lenes bil, og generelt set betaler han for stort set alle udgifter, for Lene har nemlig ingen penge. Tror han.

Læs også

Luksusfælden: Sygemeldte Andreas bruger flere tusinde på sodavand og playstation mens kæresten arbejder

I programmet afslører eksperterne nemlig, hvor mange penge Lene egentlig bruger hver evig eneste måned, og det er penge, som Thomas ikke havde den fjerneste ide om, at hun havde.

“Du har det seneste år brugt 19.000 kroner på nyt tøj,” lyder det fra eksperten Kenneth, mens Thomas ser lettere rystet ud.

“Hun har egentlig altid givet udtryk for, at hun ikke havde pengene til det. Det synes jeg egentlig ikke, hun kan være bekendt,” fortæller han til eksperterne.

I programmet kommer Thomas til at se et helt andet billede af sin kæreste, hvor han nu har fået en del mistillid. Det skyldes blandt andet, andet Lene er yderst udspekuleret, og bruger penge på ‘dumme’ ting, når han er væk på boreplatformen, som han er halvdelen af måneden.

Luksusfælden afslører alle Lenes hemmeligheder, og så er det store spørgsmål, om eksperterne kan hjælpe Lene, og hun kan genvinde Thomas’ tillid.

Programmet bliver sendt i aften klokken 20:00 på Tv3.

Læs også

Mest vanvittige afsnit af Luksusfælden nogensinde: Hvad har i tilkaldt os for?