25-årig tog i 365 for at handle: Modtog i stedet tre uønskede "gaver" fra politiet

28/11/2023 13:02

Kamille Isaksen

Indland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Politiet blev tilkaldt på grund af mandens opfarende adfærd, der involverede højt råb

Mest læste i dag

En tilsyneladende almindelig indkøbstur forvandlede sig til en konfrontation med loven for en 25-årig mand, der mandag aften besøgte et 365 discountsupermarked i Skive.

Politiet blev tilkaldt på grund af mandens opfarende adfærd, der involverede højt råb, og ifølge vagtchef Simon Skelkjær fra Midt- og Vestjyllands Politi var det nødvendigt at gribe ind.

Det skriver TV Midtvest.

"Han var meget opfarende og råbte højt, og så blev vi tilkaldt," forklarede Simon Skelkjær.

Desværre stoppede mandens urolige optræden ikke, da politiet ankom ved 21-tiden. Tværtimod fortsatte han med at genere sine omgivelser, inklusive politiet, hvilket resulterede i yderligere problemer.

Politiet blev nødt til at gribe ind og foretage en anholdelse, men manden gjorde så meget modstand, at betjentene var nødsaget til at anvende peberspray.

Under anholdelsen blev det opdaget, at manden havde hash på sig, hvilket har resulteret i tre sigtelser mod ham. Han er sigtet for besiddelse af stoffer, for at overtræde ordensbekendtgørelsen og for at modsætte sig anholdelse.

Den 25-årige mand, der tilsyneladende startede med at tage på en simpel indkøbstur, endte med at blive konfronteret med politiet på grund af sin forstyrrende adfærd og endte med at blive sigtet for flere lovovertrædelser.