TV-vært indlagt med sprængt blindtarm

28/11/2023 09:47

Kamille Isaksen

Udland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
TV-værten havde sig noget af en oplevelse, da han blev indlagt med en sprængt blindtarm.

Mest læste i dag

En pludselig sundhedsudfordring har tvunget den kendte amerikanske talkshowvært, 59-årige Stephen Colbert, til at aflyse ugens planlagte shows på "Late Show".

Stephen Colbert, der normalt spreder humor og sjov på skærmen, overraskede sine tilhængere ved at afsløre årsagen på det sociale medie X.

Det skriver SE&HØR.

"Jeg er sikker på, I tænker: 'Kalkun-overdosis, Steve? Er sovsekanden væltet?'" skrev han, der refererede til den netop overståede Thanksgiving-fejring. Han fortsatte med at forklare, at han gennemgik en operation, da hans blindtarm sprængte, og udtrykte taknemmelighed over for lægernes pleje samt sin families støtte, idet han afsluttede med et vittigt præg: "Fremover vil alle mails til min blindtarm blive håndteret af min bugspytkirtel."

Det er ikke første gang, at Stephen Colberts show har været ramt af aflysninger på grund af sundhedsproblemer. I oktober blev "Late Show" ikke sendt i en hel uge, da værten blev ramt af COVID-19.

Tidligere på sommeren blev showet også taget af programmet på grund af en strejke blandt Hollywoods manuskriptforfattere og skuespillere.

Denne seneste sundhedskrise har tvunget Stephen Colbert til at trække stikket for at komme sig efter operationen.