26-årig kvinde løb skrigende rundt på taget: Hvad hendes bofælle blev anholdt for chokerede politiet

Skrevet af Kamille Isaksen

12/02/2024
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Politiet kunne ikke have forudset, hvorfor den 46-årige mand blev taget med på stationen.

Mest læste i dag

På en stille søndag formiddag i Åbyhøj, Aarhus, udspillede der sig pludseligt et drama, der hurtigt fangede både politi og brandvæsens opmærksomhed. En ung kvinde på  26 år blev nemlig observeret af en forbipasserende, mens hun desperat råbte og skreg på taget af en lejlighed på Silkeborgvej nær krydset med Odinsvej. 

Det skriver Århus Stiftstidende

Dette uventede syn førte til et alarmopkald klokken 10.49, hvilket mobiliserede en hurtig indsats fra de lokale myndigheder.

Ved myndighedernes ankomst var kvindens bofælle, en 46-årig mand, allerede i gang med at sikre hende tilbage til lejligheden fra taget. Det blev hurtigt klart, at en intern uoverensstemmelse havde drevet kvinden ud i sin farlige position.

Selvom kvinden blev bragt i sikkerhed uden fysiske skader, tog hændelsen en uventet drejning for hendes mandlige bofælle.

Politiet opdagede, at den 46-årige mand var efterlyst for ikke at have mødt op til afsoning. "Det forhold ville vi gerne hjælpe ham med, så han sidder i fængsel nu," udtalte vagtchef Per Bennekov fra Østjyllands Politi.