27-årig sigtet for hvidvask af svimlende millionbeløb

Foto: Shutterstock

Københavns Politi har onsdag morgen slået til på en adresse på Midtsjælland.

Københavns Politi har onsdag anholdt og sigtet en 27-årig mand for hvidvask af intet mindre end mere end 74 millioner kroner. Han fremstilles i grundlovsforhør senere onsdag.

Det var på en ukendt adresse på Midtsjælland, at Københavns Politi onsdag morgen fik anholdt den 27-årige mand.

Læs også

Sluk for din elektronik i aften: El-prisen når højeste pris i 12 år

Anholdelsen udspringer af en sag, hvor en 45-årig mand den 3. august 2022 blev idømt fem års ubetinget fængsel for hvidvask af over 120 millioner kroner.

I forbindelse med efterforskningen af den sag kom Københavns Politi på sporet af den 27-årige. Den 27-årige er mistænkt for at være bagmand i et omfattende kompleks af stråmandsselskaber, hvor de i alt 74 millioner er blevet hvidvasket.

Under anholdelsen fik politiet også ransaget mandens hjem, hvor man så fik beslaglagt forskelligt elektronisk udstyr, som nu skal undersøges i forbindelse med sagen.

Vicepolitiinspektør i Københavns Politi, Peter Reisz, vil ikke afvise, at der kan komme flere anholdelser i sagen om omfattende hvidvask.

 ”Det er en omfattende sag med store beløb, og vores efterforskning peger i retning af, at der er tale om en form for netværk. Derfor kan det ikke udelukkes, at vi kommer til at foretage flere anholdelser,” siger Peter Reisz fra Københavns Politi i en pressemeddelelse.

Læs også

DMI med trist nyhed: Nu er det slut

 

Dagens Gossip