3-årig dreng død efter ulykke i daginstitution

Det er i dette område Naturbørnehaven Myreturen er placeret, hvor ulykken fandt sted. Foto: Google Maps

En blot 3-årig dreng er død i en ulykke.

En 3-årig dreng har torsdag mistet livet efter en ulykke, der fandt sted onsdag i en daginstitution i Nyborg Kommune. De pårørende er blevet underrettet.

Det oplyser Fyns Politi i et opslag på Twitter.

Læs også

Carolyn flyttede på kollegie: Så sendte kæresten skræmmende liste med regler

Den tragiske ulykke fandt sted onsdag eftermiddag på en legeplads i Naturbørnehaven Myretuen i Ullerslev. Ifølge SE og HØR blev der slået alarm onsdag klokken 13.39.

Efter ulykken blev der ydet førstehjælp på stedet, hvorefter han blev kørt til Odense Universitetshospital i en ambulance. Torsdag har Fyns Politi meldt ud, at hans liv desværre ikke stod til at redde.

Der er endnu ikke blevet meldt en dødsårsag ud, men der er blevet tilkaldt krisepsykologer til den institution i Ullerslev, hvor den alvorlige ulykke fandt sted.

Som følge af ulykken besluttede borgmesteren i Nyborg Kommune, Kenneth Muhs (V), at aflyse et pressemøde om kommunens budgetforlig, der var planlagt til at skulle have fundet sted onsdag aften.

Torsdag har borgmesteren udsendt en skriftlig kommentar, hvori han fortæller, at han er dybt berørt over den forfærdelige situation.

SE og HØR oplyser, at borgmesteren har kaldt de ansatte i naturbørnehaven sammen til et møde klokken 18.30. I forbindelse med dette møde vil der også være kriseberedskab til stede.

"Min dybeste medfølelse og tanker går til familien og de efterladte. Mine tanker går også til børn, forældre og ansatte på institutionen, udtaler borgmesteren," lyder det bl.a. fra Kenneth Muhs ifølge SE og HØR.

"I morgen tidlig vil der blive taget hånd om de forældre og børn, der møder ind i institutionen, og der vil også her være psykologbistand til rådighed," udtaler han også.

På Twitter oplyser Fyns Politi desuden, at de nærmere omstændigheder omkring ulykken fortsat bliver efterforsket.

Læs også

Mand deler vandene: Tager Xbox med til sin søns fødsel

 

 

Dagens Gossip