35-årig mand tiltalt: Lokkede 9-årig pige ind i bil og voldtog hende

En 35-årig mand der blev anholdt i forbindelse med Emilie Meng-sagen, er nu tiltalt for at have voldtaget en 9-årig pige i Vinderup.

En 35-årig mand er blevet tiltalt for voldtægt og andet seksuelt forhold end samleje samt langvarig frihedsberøvelse af en blot 9-årig pige fra Vinderup. Det skriver Midt- og Vestjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Sagen stammer helt tilbage fra den 13. juni 2018, hvor den 35-årige mand ved pumpehuset på Sallingsundvej på Mors skulle have fået en blot 9-årig pige til at sætte sig ind i hans bil. Her skulle den 35-årige mand have kørt rundt med den lille pige i to timer, hvor han både voldtog hende og udsatte hende for andre krænkelser. Derfor står han nu tiltalt i hele tre paragraffer.

Læs også

100.000 danskere risikerer besøg af politiet - Er du blandt dem?

Manden har i øvrigt truet den lille pige til at afstå forklaring til både politiet og i retten.

Blev anholdt i Emilie Meng-sagen

Den 35-årige mand er ikke ukendt hos politiet. Han blev nemlig både anholdt og sigtet i forbindelse med den meget opsigtsvækkende Emilie Meng sag. Den unge pige fra Korsør, der pludselig forsvandt den 19. juni 2016.

Her mente politiet, at han havde drabt den unge pige, men da de tjekkede hans køretøjs navigation, kunne de konstatere, at han ikke havde været i korsør på det pågældende tidspunkt, og han blev derfor løsladt igen.

To år senere har han så været på spil igen, da han voldtog og krænkede den 9-årige pige, hvor han snart står til at skulle i retten.

Retssagen begynder den 24. juni, og det forventes, at der fældes dom den 9. juli. Beboere i området skal dog ikke frygte for deres sikkerhed, da manden er i forvaring.

Læs også

28-årig far havde for vane at knække nakken - Nu har han svært ved at gå

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip