500.000 danskere kan se frem til ekstra regning

Foto: Kristian Djurhuus / Ritzau Scanpix

Omkring en halv million danskere kan se frem til at få en ekstraregning fra starten af næste år. Det skyldes, at der atter engang er prisstigninger på din tv-pakke.

Uanset om man har besøg af håndværkerne, skal have repareret sin bil eller gerne vil se tv, så er det aldrig sjovt at modtage en ekstra regning. Det er dog tilfældet for op mod 500.000 danskere i disse dage, da deres tv-pakker atter engang stiger.

Der har været meget snak om YouSee i de seneste måneder, men det er dog ikke dem, der har prisstigninger på deres pakker, det er i stedet Stofa.

Læs også

Vanvittigt: Så mange kunder overvejer at forlade YouSee

B.T. har gennem længere tid bragt historier om de forskellige tv-udbydere, hvor de ville fortælle om deres tv-pakker ville stige i pris, og med hvor meget.

Tidligere kunne de berette om, at Stofa ville hæve priserne, men de vidste på daværende tidspunkt ikke, hvor mange kroner danskerne skulle have ekstra op af lommen, når de skulle betale for deres tv-pakker.

Den pris er nu kommet frem, og det er ikke småpenge, som tv-pakkerne stiger med hos Stofa i det kommende år.

Sådan lyder prisstigningerne hos Stofa

Det er i alt fem produkter, som Stofa har valgt at hæve priserne på til det kommende år. Der er tale om tre tv-pakker og to bredbåndsstigninger.

Den lille tv-pakke

Stofa-kunder med den lille tv-pakke kan se frem til at skulle betale 15 kroner ekstra om måneden. Altså 180 kroner ekstra om året.

Den mellemstore tv-pakke

Stofa-kunder med den mellemstore tv-pakke kan se frem til at skulle betale 40 kroner ekstra om måneden. Altså 480 kroner ekstra om året.

Den store tv-pakke

Stofa-kunder med den store tv-pakke kan se frem til at skulle betale 30 kroner ekstra om måneden. Altså 360 kroner ekstra om året.

Bredbånd

Foruden tv-pakkerne er der også stigninger på Stofas-bredbånd, og her lyder prisen på 10 eller 20 kroner ekstra om måneden.

I en mail til B.T. fortæller Stofa-direktør Sune Nabe Frederiksen, at prisstigningerne skyldes, at rettighederne bliver dyrere for hvert år, og at det særligt er sportsrettighederne, der stiger hvert år.

Læs også

YouSee med ‘skjult’ prisstigning: Kunderne raser