68-årig kvinde nægtede at spille Lotto - så gik vild sandhed op for hende: ‘Det har været de værste dage i mit liv’

Et skrabelod viste sig at gemme på noget af en overraskelse for en 68-årig kvinde, der dog efterfølgende havde en forfærdelig weekend.

Fredag 1. december var en 68-årig kvinde taget et smut i Greve Centret med en veninde, der på et tidspunkt henvendte sig til den 68-årige for at høre, om de ikke skulle ind i kiosken for at købe en Lotto-kupon.

Det oplsyer Danske Spil i en pressemeddelse.

- Jeg sagde til hende, at det gad jeg sgu ikke, så jeg snuppede sådan et skrabelod i stedet for, fortæller dem ældre kvinde til Danske Spil og understreger, at hun gerne vil være anonym.

Da den 68-årige kom hjem, valgte hun at skrabe loddet, der utrolig nok viste sig at være et vinderlod til en værdi af hele 2.500.000 kroner!

Læs også

Ny innovation: Glat dit hår uden varmeskader

De mange penge vil dog blive udbetalte som 25.000 kroner hver måned i 10 år - et pensionstilskud som af gode grunde gjorde den 68-årige kvinde ovenud lykkelig.

Glæden skulle dog hurtig blive vendt til bekymring, da banken nåede at lukke, før kvinden kunne få sikret sit dyrebare skrabelod.

- Jeg skrabede jo loddet i fredags klokken 13.45, så jeg skulle tilbage til kiosken i Greve Centret. De sendte mig så videre til banken, og der var klokken blevet 15.45. Da jeg så kommer derind, ringer de til Danske Spil, men får af vide, at der vil gå en halv time, før de kan gøre et eller andet, jeg ikke helt forstod. Og til den tid er banken lukket, fortæller kvinden, der nåede at blive godt og grundig bekymret.

- Så jeg må tage loddet med hjem igen. Og jeg lover dig, jeg har været så nervøs for, at jeg skulle tabe det, eller miste det på en eller anden måde. Så jeg har knap nok været ude og har nærmest sovet med den under hovedpuden, fortæller hun og tilføjer: 

Læs også

Ditte faldt død om foran shoppingcenter: Kvinde reddede hendes liv og forsvandt sporløst

- Det har været de værste og længste dage i hele mit liv, og først nu kan jeg ånde lettet op.

Siden har den 68-årige dog været i banken, hvor skrabeloddet er kommet i sikkerhed, ligesom hun allerede har fået udbetalt de første 25.000 kroner.

- Jeg er helt lettet nu. Så nu håber jeg, at jeg kan begynde at nyde det lidt, selvom det stadig ikke er feset helt ind på lystavlen. Og jeg ved jo slet ikke, om jeg i min alder kan nå at få brugt alle de penge, lyder det.

Hun lover dog, at der kommer ekstra gode gaver under træet juleaften. 

- Jeg tror, der er nogen, der bliver meget tilfredse med deres julegaver i år, siger hun og henviser til sin datter og børnebørn.

Læs også: Halstørklædet får dig til at ligne en kæmpe strømpe - vækker stærke følelser på nettet

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip